promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti jól tudja, hogy két nővel nehezebb egyszerre, ha kamerák is vannak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A humor az mindig fontos.

Az RTL és a TV2 akkoris versenyzik egymással, amikor nem kéne. A TV2 pedig szeretettel veti össze a műsorit: legutóbb például Majka és Nika volt a plusz vendég a közös dalukkal a Dancing with the Starsban. Természetesen az itteni zsűritagok és a Sztárban sztár leszek! zsűritagja között ment az a jófajta, baráti cívődés. Majka nem állta meg, hogy beleszőjje Lakatos Márkot is, akivel köztudattan megy a médiában az egymásnak üzengetés:

„Rátok férne egy Lakatos Márk, hogy tudjatok rendesen beszólogatni"

Mire Ördög Nóra csak annyit kommentelt, hogy ez azért egy barokkos túlzás volt. Ezzel utalt egyrészt arra, hogy a stylist beszólt Majka és Pápai Joci új közös számának, hogy ha nem ismerik a Barokk szó jelentését, akkor miért használják.

A Dancing with the Stars háttérműsorában, a Dancefloorban a legutóbbi adásban Csuti és Pásztor Anna is vendég volt, akik Gelencsér Tímeával elemeztek ki mindenkit. Azért arra kíváncsi lettem volna, hogyha Kulcsár Edina maradt volna felkért versenyzőként a műsorban Berki Mazsi helyett, akkor is meghívták-e volna az exférjet, de most meghívták, ő pedig elfogadta.

Az exférj Somhegyi Krisztián és Tóth Katica produkcióját találta be, akik hárman léptek fel a színpadra, hogy egy jó kis forró tangót adjanak elő. A harmadik személy a latin show-tánc világbajnoka, Váradi Martina volt, és egy konkrét szerelmi-háromszöget varázsoltak a nézők elé.

„Én nagyon tudom értékelni, hogy két nővel volt egyszerre. Picit hamar végzett velük, bruttó 3 perc. Biztos izgult. Kamerák előtt biztos sokkal nehezebb két nővel, mint kamerák nélkül. Tíz pont,"

- fejtette ki humorosan Csuti a véleményét, bár a műsorban már Krisztián maga is elsütötte ezt a „poént", mivel állítása szerint mindkét lánnyal nagyon élvezte.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás