promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az igazság: ezért szakított a magyar sztárpár
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igaz volt a szakításukról szóló pletyka, és most az is kiderült, hogy miért döntöttek így.

A Dancing with the Stars legutóbbi adásában Berki Mazsi ismét veszélyzónába került, de többször már nem mentették ki onnan. A szombati műsorban a luxusözvegynek kellett távoznia, de legalább azzal a tudattal esett ki, hogy egyéni rekordot döntött: ugyanis nem volt még rá példa, hogy egy híresség egymás után ilyen sokszor állt volna a kiesés küszöbén.

Az est legjobb produkciója természetesen most is Csobot Adélhoz kötődött, de Pap Dorciék is kitettek magukért. Az Exatlon Hungary egykori Kihívóját az előző héten kérdezték arról, hogy párja, Esztergályos Patrik miért nem kísérte el őt az élő showra, amit Dorci röviden úgy magyarázott, hogy dolga volt.

Ezek után nem csoda, hogy felröppent a pletyka, hogy az Exatlon szerelmesei szakítottak nem sokkal az összeköltözés után, és most a szombati műsorban kiderült, hogy ez igaz-e vagy sem. Dorci őszintén vallott a szakítás okáról:

„Ahogy elkezdtünk próbálni azt éreztem, hogy ez az egész bemutatja a kapcsolataimat. Mindegyik viharos volt, mindig mindent intenzíven éltünk meg. Jelenleg is hasonló szituációba kerültem. Sajnos nem úgy alakult a kapcsolatunk, ahogy azt szerettünk volna. Most külön utakra tértünk. Ő volt az, akivel megpróbáltuk a közös életet, és összeköltöztünk. Nagy csalódás, hogy nem sikerült, és nem jött öszze. Most minden olyan érzelmet, ami bennem van, azt ki tudom táncolni”

Pap Dorci már másodszor került olyan helyzetbe, hogy megismerkedett valakivel az Exatlon Hungary-ben, aztán néhány hónap járás után szét is mentek, hiszen Patrik előtt a műsor egyik stábtagjával, Yilmazzal esett szerelembe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás