promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigakiszerelésű óvszert vett a boltban, otthon felejtette a szemüvegét a nagyi
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alapvetően nem óvszerért indult a 76 éves Rosemarie Riley, hanem teát, kenyeret és kutyakaját akart venni, de útközben a dolgok egy kicsit megváltoztak, ugyanis otthon felejtette a szemüvegét. Hiába, ember tervez, Isten végez.

Rosemarie Riley kissé kellemetlenül érezte magát, miután egy keddi nap teát, kenyeret és kutyaeledelt vásárolt - legalábbis ezt gondolta. Amikor viszont kiderült az igazság, a nagyi kissé elkékült. Nem elég, hogy meg kellett küzdenie az időjárás viszontagságaival - történetünk egy februári napon játszódott -, a boltban jött rá, hogy otthon felejtette a szemüvegét, így összetévesztette kedvenc teáját a fiatalabb korosztály kedvenc óvszerével, ugyanis csomagolásuk szemüveg nélkül elég hasonlónak tűnt - adta hírül az Unilad.

A csalárdságra csak azután derült fény, hogy férje enyhén összezavarodott, és azon töprengett, hogy a hölgy vajon miért vásárolt óvszert a boltban, amelyből egy gigapakk összesen 17 fontba került, így a bevásárlásra összesen 26,75 fontot költött. Miután a tévesztésre fény derült, Rosemarie könyörgött az unokájának, Gemmának, hogy vigye vissza az óvszert, és kérje vissza a csomag árát. Nem túl meglepő, hogy a 29 éves lány könnyezett a nevetéstől.

Miután megosztotta nagyi baklövését a Facebookon, a bejegyzés gyorsan elterjedt, és több mint 12 ezer kedvelés, megosztás és komment gyűlt össze a kedves történet alatt.

„Nem vette észre, hogy mik ezek, amíg a nagyapám észre nem vette a nyugtán. Azt kérdezte tőle: Minek vettél óvszert, te ostoba kanca? Nem volt túl boldog, hogy ennyi pénzt költött a kártyájáról. Innentől egy kicsit kuncogtunk az egészen, aztán mondtam, hogy visszaviszem az óvszert"

- írta a bejegyzésben Gemma. Továbbá arra kérte az ismerőseit, ha valaki látja, amikor éppen visszaviszi az óvszert, ne ítélkezzen. Hozzátette:

„Boldog keddet mindenkinek! Ha legközelebb vásárolni megy a nagyi, felveszi a szemüvegét, mert ezek után kissé aggódnak, hogy legközelebb majd mivel tér haza.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás