promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Tipikus szépségkirálynő” – mondta G.w.M Kulcsár Edinának, és nem lehet tudni, hogy ezt gúnyolódásnak vagy dicséretnek szánta-e
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Párharc párosai néha egymást is képesek meglepni.

Míg arról szólnak a legfrissebb hírek, hogy Kulcsár Edina és Csuti válása elindult és a tárgyalóterembe a minap a szépségkirálynőt leendő anyósa kísérte el, addig bizony a tévében is zajlanak az események.

Bár legalább Kulcsárnak szerencséje van az anyósjelöltekkel, mert ezt ugye Berki Mazsi nem igazán mondhatja el magáról. Viszont a Párharcban is mindig történik valami, általában összetűzés két celeb között, de most kivételesen egy aranyos pillanatnak lehettek tanúi a nézők.

G.w.M és párja a celebvillában lévő szobájukban elemezték éppen a bent élő párokat, amikor a rapper megkérdezte, hogy Edina szerint ki áll jelenleg a legutolsó helyen,

„Én azt gondolom – és nem azért, mert nem nézem ki belőlük, hanem azért, mert biztos, hogy rajtuk van a nyomás a hátrány miatt –, hogy a Dávidék. De a legjobbakat kívánom nekik, meg mindenkinek egyébként"

– jött a nagyon diplomatikus válasz a lány részéről és ezt a rapper is észrevette. Meg is jegyezte nyomban, utalva szerelme múltjára:

„Tipikus szépségkirálynő voltál. Világbéke!"

Az őszinte bók és büszkeség jön le G.w.M megszólalásából? Vagy csak nekem tűnik fel, hogy majdnem minden beszélgetésükben feljön Edina egykori szépségkirálynős múltja? Szépség vagy ész? Büszkeség vagy tények? Tudatos vagy tudat alatti viselkedés?

Érdemes megnézni a jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás