promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emma Watsonról félpucér lesifotók szivárogtak ki, most ezen csámcsog a fél világ
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Harry Potter sztárja nagyon kellemetlen helyzetbe keveredett, félelmetes gyorsasággal terjednek a pucér képei.

Emma Watsont a nagy sikerű Harry Potter-széria Hermione Grangereként ismerte és szerette meg szinte az egész világ, a fiatal színésznő pedig utána is hatalmas projektekben szerepelt, hiszen egyebek között a Disney-féle élőszereplős A szépség és a szörnyeteg filmben is láthattuk őt – de nemrég visszavonult, ugyanis megunta a hollywoodi mókuskereket, és több időt szeretett volna tölteni a szerelmével, családjával.

Sokak szerint Emma Watson minden idők egyik legszebb színésznője, éppen ezért rengetegen reménykedtek benne „pajkosan”, hogy majd egyszer levetkőzik egy filmben, vagy sorozatban. Ez nem történt meg az eddigi, elvileg lezártnak tekinthető pályafutása során, viszont most olyan dolog történt, ami biztos, hogy boldoggá tette a híresség kiéhezett hódolóit – még úgy is, hogy egy igazán gusztustalan, etikátlan eseményről van szó.

Emma Watson életét is csúnyán megnehezítették nemrég a lesifotósok, ugyanis valakinek titokban sikerült lencsevégre kapnia őt, ahogy éppen félmeztelenül napozik a barátnőivel Ibiza egyik eldugott partszakaszán – a felvételek pedig kikerültek az internetre.

Nem Emma Watson az első, akinek a privát szféráját ennyire semmibe veszi egy lesifotós, hiszen rengeteg celebről készültek már hasonló felvételek. Ez sokak szerint egyenesen felháborító, mivel ezek a képek az érintett beleegyezése nélkül készülnek, majd pillanatok alatt elterjednek a világhálón, miközben komoly károkat tudnak okozni az adott embernek és a megítélésének – még akkor is, ha egyesek azzal védekeznek, hogy nyilvános helyen vetkőzött le, így számolnia kell a következményekkel.

Emma Watson egyelőre még nem reagált arra, hogy kikerültek az intim képei, és minden bizonnyal nem is fog, mivel már nem tud mit tenni, sajnos kénytelen elfogadnia a helyzetet – a 18+-os felvételeket egy török oldal is közölte, de egy gyors Google kereséssel bárki megtalálja őket.

Pár hónapja az Alkonyat-széria sztárja is hasonlóan kellemetlen szituációba keveredett, csak nála durvább volt a helyzet, mivel valaki valószínűleg feltörte a telefonját/tárhelyét, és onnan lopta ki a privát fotóit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás