promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amber Heard gigászi székletet hagyott a járdán – az ott lakóknak elegük van Johnny Depp exfeleségéből
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Míg Johnny Depp látszólag éli a saját kis világát boldogan, az exfeleség nem éppen találja meg önmagát.

Amber Heard és Johnny Depp válásáról és rágalmazási perétől volt hangos a fél világ. Amikor a színész végül megnyerte, Amber teljesen magába zuhant és nem értette, hogy lehet az, hogy még mindig ennyire elbagatizálják a nőket és a bántalmazás jelentőségét. Nem érti, hogyan lehetséges az, hogy még mindig nincs jelentősége annak, ha egy nő fizikai és lelki bántalmazásról beszél egy adott férfi kapcsán.

Miért nem lehet helyén kezelni a dolgokat? S miért az ellen zúdul a legtöbb negatív kritika, aki felhozza a bántalmazást, aki állítólag valójában az egésznek az elszenvedője? Miért a férfival vagyunk a nő helyett, aki felemelte a hangját és beszélni mert a traumájáról? Miért kell már rögvest k*rvának és pénzéhesnek nevezni őt ezért?

Heard és Depp tárgyalása sok visszhangot kapot: mindkét fél mellett kardoztak az emberek, de a bántalmazás kifejezést a többség még mindig kerüli.

A per végére nyáron került pont, és még néha-néha felbukkan egy-egy hír a két félről, hogy éppen ki és miért nem akar fizetni a másiknak, amellett nincs nagy hangzavar körülöttük. Johnny Depp elvileg összejött az egyik ügyvéddel, Amber pedig Spanyolországba ment, ahol látszólag be is fogadták és megszerették. Eddig.

Tudnillik a KoiMoi online újság hozta le a minap először azt a videót, ami Spanyolország utcáin, éjszaka készült a fiatal anyáról és exfeleségről. A videón részegen szerepel, és éppen az látszódik, ahogy az utcán végzi a nagy dolgát. Egyébként Depp a tárgyaláson egy ilyet is elmondott a volt feleségéről, miszerint egyszer a lány az ágyába kakilt, akkor ott Amber mindent tagadott, az internet azonban azonnal felkapta és „Amberturd"-nak kezdte el hívni.

Ahogy most is.

A feltöltött videó alá egy ott élő embertől, - egészen pontosan Depp volt felesége egyik mostani szomszédja lehet, - is olvasható egy komment, aki nem igazán tűnik barátságosnak:

„Amber tegnap este részegen botladozva jött haza, ordibált és torka szakadtából üvöltözött. A szomszédok utálják, hogy itt van,  mert állandóan iszik és bulizik, amivel teljesen tönkreteszi városunk hangulatát. Teszi ezt úgy, hogy már anya és gyereke van, aki iránt felelősséggel tartozik. Mindenesetre ma reggel egy embernagyságú kakit találtam a járdán, a háza közelében, és a térfigyelő kamerán tisztán látszik, ahogy Amber leguggol és végzi a dolgát.  Azt akarjuk, hogy elmenjen."

A videó vírusként terjed a felkerülése óta a rajongók körében is. Számomra pedig csak egy kérdés merül fel: Van Amber mellett bárki jelenleg, aki helyre tudná rázni ahhoz, hogy a lány összeszedje magát? Mert mindenképp segítség kell neki, hogy újra-, vagy egyáltalán visszataláljon saját magához. Hiszen ítéletet mindenki azonnal tud mondani, de hány ember kérdezte meg tőle úgy igazán és őszintén, hogy hogy van?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás