promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasárnap még ingyen juthatunk hozzá, döbbenetes felvételek kerültek elő Herceg Erikáról
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egész ország kíváncsi volt a falura, ami 1000 kilométerre van tőlünk, és mindenki a magyart beszéli ott. Mindemellett sokakat érdekelt, mit kaphatunk ingyen ezen a hétvégén, és Herceg Erika plasztikázására is jócskán kattintottak.

Nem is gondolnánk, hogy a Trinanoni békeszerződés után még léteznek olyan magyar falvak, amelyek külföldre szorultak, nem haltak ki, és néhány száz kilométerre tőlünk lelhetők már csak fel. Azonban fennmaradt egy csoda néhány kilométerre a Fekete-tengertől.

[[cikk]]

Vasárnap még ingyenesen lehet ezeket elérni, ez a jó hír most nagyon jól jött így október 23-a környékén.

Kereken 20 évvel ezelőtt, 2002 szeptemberében ismerhettük meg a Big Brother című valóságshow-t a TV2 csatornán. Az egyik versenyző, Horváth Zsanett a kiesése után vetkőzött le a Playboynak. Akkoriban hatalmas visszhangot keltettek az egykori valóságshow szereplő meztelen fotói, és most ismét előkerültek.

A Reddit kegyetlen celebvadászai Tóth Andi után Herceg Erikát vádolták meg azzal, hogy plasztikai műtéteken esett át korábban. Előkerültek ugyanis olyan felvételek, amelyeken szinte rá sem ismerni az X-faktor mentorára.

[[cikk4]]

Schobert Lara nemrég újra olyan képet rakott ki magáról, amivel kiakasztotta a szexiségmérőt. A fitneszcsalád legidősebb gyermeke ugyanis olyat pucsított, hogy arra már nincsenek szavak.

Durva pletyka röppent fel a brit sajtóban Vilmos herceggel és Katalinnal kapcsolatban. Olybá tűnik, a herceg azért lép félre, mert a felesége valamit nem tesz meg neki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás