promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen, hogy G.w.M mihez hasonlította a párkapcsolatát Kulcsár Edinával
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Párharc összefújta a hangos és káromkodós celebeket.

Az a jó az ilyen vetélkedős, egymással versengő celebes műsorokban, hogy úgy válogatják össze a párokat, hogy a hasonlóságuk miatt álljon a bál: ilyenkor látni, hogy egy-egy személyt mi irritál a másikban, és hogy az az adott dolog mennyire van meg amúgy saját magában is. Ez ilyen, a legtöbbször azt nem bírjuk elviselni az emberekben, ami bennünk is ugyanúgy megvan, csak azt még nem fogadtuk el, nem vettük észre, vagy tagadófázisban lebegünk még.

A Párharc még csak most kezdődött el, de már rögvest szemtől-szembe került Varga Viktor a népszerű rapperrel és barátnőjével, hogy a szemükbe is megmondja, hogy nem kér bocsánatot, mert Edina dala tényleg szar. Aztán egy-két nappal később már az volt az egyik adás előzetesében, hogy az énekes azt mondja a rappernek, hogy bennük látja a legjobb szövetségest. Végtére is nem közös dalt kell írni, hanem egy játékban leszedálni, illetve akarom írni, legyőzni mindenkit, de attól még ez mennyire vall őszinte jellemre?

Ezek után Csoki, vagyis eredeti - eredeti? - nevén Tanoh Christopher kapta el Varga Márkot egy-egy kérdésre, mert a VV fenegyereket nagyon izgatta az, hogy akkor hogy is volt ez az összejövős botrány. Egyébként a rapper elárulta, hogy nagyon meglepődött, amikor a VV Csokit meglátt a celebek között, mivel közös a fodrászuk, így már össze-összefutottak egymással.

„Meg akartam kérdezni már rég, de nem volt alkalom: hogy a picsába jöttetek össze Edinával? Mondd már, bazmeg, mi a fasz? Mi történt?"

- jött az intelligens megszólalás egyik este Csokitól, és úgy érzem, hogy a TV2-nek lesz lehetősége használni a kisipolás lehetőségét, mert a káromkodások csakúgy repkedni fognak minden másodpercben. Az emberlánya azt hinné, hogy erre megkapja tényleg a valódi, igaz sztorit, de nem, Márkban sosem kell csalódni.

„Tavaly elkezdtünk együtt dolgozni és egyre jobban belemélyedtünk a beszélgetésekbe, majd egyszercsak azon kaptuk magunkat, hogy Rómeó és Júlia. Nagyjából ennyi,”

- azt nem lehet mondani, hogy nem rövid és lényegretörő az összefoglaló G.w.M és Kulcsár szerelmi életének, mert az, túlságosan is az, viszont engem csak egy kérdés érdekelne: Márk ugye tudod, hogy a Rómeó és Júliában mind a ketten meghalnak a végén?

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás