promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális fordulat Berki Mazsi és az anyósa viszonyában, erre senki sem számított
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nagy viszálykodás után úgy tűnik, pont kerül a konfliktus végére Berki Mazsi és anyósa, Julika között.

Az elmúlt hetekben kiélesedett a viszony Berki Krisztián anyukája és özvegye között, hiszen Julika nehezményezte Mazsi gyászolási szokásait, vagy éppen azoknak a hiányát. A paparazzi fotók alapján Berki Krisztián halála után Mazsi meglehetősen sokat tengette az idejét szórakozóhelyeken, nyaralni is volt, emellett többen azt rebesgették, hogy máris rátalált egy új szerelem.

Julika több alkalommal is megjegyezte, az ő erkölcse alapján helytelennek tartja, ahogy Mazsi gyászolja elhunyt férjét. Teltek-múltak a hetek, a viszály azonban kicsit sem csillapodott, a magyar bulvársajtó hangosan kürtölte a sztori újabb és újabb fejleményeit. Békülésre semmi jel nem mutatkozott, sőt, az értesülések szerint egyre mélyebbre ásták a gödröt kettejük között.

Most azonban százazrek lélegezhetnek fel örömükben, hiszen úgy tűnik, hogy nem más, mint Berki Mazsi unta meg a sajtóban egymásnak üzengetést, és szervezett Julikával egy találkozót. A Hot! magazin beszámolója szerintJulika végre láthatta unokáját: felutazott Tatabányáról Budapestre, és egy bébiszitter kíséretében értékes perceket tölthetett el Emmácskával. 

Julika kitörő örömmel nyilatkozott a magazinnak:

"Végre magamhoz ölelhettem az unokámat!"

Utoljára júliusban láthatta a kislányt Julika, így egyértelmű, hogy hatalmas volt az öröm mindkét fél részéről. A nagy találkozó Mazsi és egykori anyósa között egyelőre elmaradt, de az özvegy hagyott egy üzenetet anyósának, ami rendkívül jólesett neki.

Az üzenetben az állt, hogy Mazsi reméli, Julika jól érezte magát, és a jövőben többet szeretne beszélni és találkozni, sőt, kötődést szeretne kialakítani Julikával.

[[ig]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás