promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien úgy fogyasztja a 2 kilós ebeket, mint más a kávéban a cukrot
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien szereti a kutyákat, legalábbis az Instagramja erről árulkodik. 

Egy kiskutyás szelfi és máris robbantja az internetet.

Az viszont most már egyre több követőnek és Reddit olvasónak is feltűnt, hogy elég sűrűn cserélődnek a több százezer forint értékű ebek.

Sőt, több olyan kommenteket is olvasni, hogy a magyar modell és sztár anyuka nem fordít megfelelő figyelmet kutyáira, olvasni hatalmasra nőtt kullancsról és nem megfelelő higiéniájú kutyákról. Elvileg olyan pletyka is szárnyra kelt a Reddit olvasók között, hogy egyik kutyáját azért adta ajándékba, mert az rápiszkított egy drága szőnyegre.

Valószínű a szőnyeg drágább volt, mint a kutya.

De mi inkább a pletykák helyett a tényekre szorítkozunk, az pedig nem más, mint, hogy az elmúlt 5 évben 5 különböző kiskutyát tudhatott magáénak Vivi, amelyek rejtélyesen eltűntek Instagramjáról, némelyik magyarázat nélkül. Azért is aktuális a téma, mivel Vivien maga jelentette be, hogy Zorróka nevű Pomerániai kiskutyáját halva találta a szomszéd ház előtt, arra következtetve, hogy szívinfarktust kapott.

Vasvári kutyái időrendben: 2018 Johnny, 2019 Harper a yorki, 2019 Calvin, 2021 Simba és 2022 Zorróka.

Nagyon fontos a felelős állattartás és jó lenne, ha egyes véleményvezérek nem csak reklámra használnák a 4 lábú kedvenceiket, hanem bemutatnák követőiknek, hogyan lehet példamutatóan gondozni kiskedvenceinket. Ez a felelősségteljes viselkedés ott kezdődik, hogy a személyiségünkhöz, a családi összetételhez és az életritmusunknak megfelelő kutyát választunk, nem pedig az alapján, hogy cuki, és a kedvenc sorozatunkban is ilyen szerepelt vagy jól megy a táskámhoz, vagy a szemem színéhez.


Ha pedig optimális a kiválasztás és megfelelő az élethelyzetünk, akkor el kell kezdeni foglalkozni a kutya viselkedésével és megfelelő szocializációjával is. Komoly felelősség kutyát tartani, ezért fontos a téma és, hogy akinek az életmódja, hétköznapjai sok emberhez eljutnak, a hasznos dolgokat is közvetítse, mint például a kutya iskoláztatása vagy az arra megfelelő mennyiségű idő ráfordítás és, hogy nem hagyjuk elkóborolni négylábú kedvencünket, hiszen ő is csaladtag, ugyanannyi törődést és figyelmet igényel, mint embertársaink.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás