promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schober Lara olyat pucsított, hogy az Olümposz tetejéről is látni lehetett
Borítókép:  ifaktor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara hatalmasat pucsított.

Schobert Lara jelenleg nagyon elfoglalt a Sztárban sztár leszek! online háttérműsorának riportereként. Nem is olyan rég a TV2 közzétette az első interjúkat, amiket Lara a showműsor versenyzőivel készített. Akik kételkedtek volna benne, hogy Schoberték legidősebb gyermeke helyt fog állni ebben a munkakörben, azoknak most Lara bebizonyította, hogy nagyot tévedtek.

Persze a munka mellett így is sok figyelmet fordít arra, hogy ne hanyagolja el magát és az edzéseket. Erről posztolt nemrég az Insta Story-jában is. Lara mondhatni késő este ugrott le az edzőterembe, és egy olyan felvételt csinált róla valaki, ami kiakasztotta a szexiségmérőt is.

Schobert Lara egy olyan gépen látható, amivel lábra és fenékre lehet edzeni, és mivel oldalról vették videóra, jól látszódott minden, miközben átmozgatta és erősítette az izomzatát. Ezen a gépen olyan testhelyzetben kell lenni, hogy Lara gyakorlatilag bepucsított, így teljesen kihangúlyozta kerek fenekét, ami formásabb, mint egy érett őszibarack.

Kétségtelen, hogy Lara nagyon sokat tesz azért, hogy méltó utódja legyen fitneszlady édesanyjának, de egyelőre nem tudni, hogy ha Rubint Réka már ki fog öregedni ebből a szakmából, akkor esetleg Lara vinné-e tovább az Alakreformot, vagy hogy egyáltalán szeretne-e a fitnesszel foglalkozni. Schobert Lara 24 óráig elérhető Insta Storyját IDE kattintva érhetitek el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás