promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi kemény kritikát kapott Facundo Aranától, megfagyott a levegő a stúdióban
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Vad angyal sztárja megmondta a véleményét Berki Mazsiról.

Szombat este volt a Dancing with the Stars harmadik évadának második élő showja, amiben a Vad angyal sztárja, Facundo Arana egy soha nem látott produkcióval lépett fel. A világsztár a Dirty Dancing egyik betétdalát énekelte el a Dancing with the Stars stúdiójában, ezzel megnyitva az estét.

Facundo Arana most utoljára zsűrizett a TV2 műsorában, és ezúttal sem finomkodott senkivel. A sármos színész őszintén, keményen megmondta mindenkinek a véleményét, és ezalól Berki Mazsi sem volt kivétel. A luxusözvegy produkciójától ezen a héten sem volt elájulva a zsűri, mindössze 30 pontot tudott összekaparni a jive-juk.

Mazsi is érezte, hogy ez a tánc most nem úgy sikerült, mint ahogy azt szerette volna; elmondása szerint a próbákon sokkal jobban teljesített, éppen ezért elfogadta a zsűri véleményét. Facundo Arana szerint az volt a legnagyobb gond, hogy Mazsi és partnere között nem volt meg a jó kommunikáció.

Berki Krisztián özvegye végül ismét a veszélyzónában kötött ki - ezúttal Zimány Lindáékkal együtt -, de most is valahogy megúszta a kiesést. Szombat este Zimány Linda esett ki a versenyből, de Mazsi sem érezheti magát biztonságban, hiszen abból, hogy mindig a kiesés küszöbén táncolnak, tisztán látszik, hogy a nézők részben szimpátia alapján szavaz a versenyzőkre, és mivel Berki Renáta nem éppen a legnépszerűbb celebeke közé tartozik, nem sokáig menetelhet még így, hacsak nem kezd el kicsit jobban odafigyelni a teljesítményére.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás