promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas, fekete dildóval a szájában akart sétálni a kutya, a gazdája égett, mint a vörös zászló
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szürkén és unalmasan indult Claire Robson hétfője, azonban kutyája gondoskodott róla, hogy a nap hajmeresztően és enyhén arcpirítóan induljon. Kutyája, Frankie ugyanis kincsre lelt az egyik bokorban sétáltatás közben, ami egy hatalmas dildónak bizonyult.

Míg a macskák az análgyöngyökkkel, addig a kutyák inkább a vibrátorokkal szimpatizálnak, legalábbis az elmúlt hét eseményei erre utalnak. 

A 44 éves Claire Robson hétfőn  - egészen pontosan október 10-én - sétálni vitte az egyéves Frankie-t, aztán az állat egyik pillanatról a másikra eltűnt egy bokorban. Nem igazán lepődött meg, amikor kisvártatva négylábú barátja egy „gumipipát” talált, amit megrághat, miközben körbe-körbe szimatolja, azonban első blikkre semmi sem az, aminek látszik. és így történt ez ebben az esetben is. 

Az elkeseredett kutyasétáltató két perc után rájött, hogy Frankie egy hatalmas vibrátort talált, és nem is volt hajlandó elengedni a szexjátékot. 

"Körülbelül két perc elteltével rájöttem, hogy ez nem egy gumicső. Ez egy szexjáték volt, amely körülbelül 9 hüvelyk hosszú és elég vastag is"

- részletezte a történetet Claire a Daily Star-nak. Hozzátette, az állat nem akart a közelébe menni miután megtalálta a „kincset”, és egyértelműen nagyszerűnek játéknak tartotta. Olyannyira, hogy a szerzeményre rendkívül büszke kutya nem volt hajlandó elengedni a fekete színű, erezett szexjátékot. 

"Folyamatosan menekült vele előlem, miközben én, el sem akartam hinni, hogy mi történik. Frankie nagyon elégedett volt magával. Körülbelül 20 percig tartotta a szájában"

- fűzte hozzá Claire, így nem maradt más választás, együtt sétáltak vissza a nő furgonjához, miközben a kutya büszkén és peckesen vonult fel a hatgalmas erezett fekete csodával a szájában. Aztán amikor az autóhoz értek, sem sikerült kikönyörgni az eb szájából a dildót, ezért Claire jutalomfalattal vette rá az állatot, hogy elengedje a szexjátékot. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás