promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mészáros Mercédesz mellbimbói nagyon előretörtek, de Demi Rose is töltött fel új erotikus képeket – válogatás
Borítókép:  Mercedes Blanche offical - Cider
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megmutatjuk a Playboy egyik új felfedezettjét is.

Nekünk mindig Mészáros Mercédesz fog maradni, hogy az eredeti nevét használjuk, de a magyar származású modell külföldön már Mercedes Blanche néven hódít. Itt persze nem is a név a lényeg, hanem a modell csábító fotói. A Kanadában élő Mercedes mindig olyan képeket tud a követői elé tárni, amik a legvadabb Playboy címlapokon is megállnák a helyüket. Most láthatjátok őt bikiniben, na meg feltöltött egy olyan fotót is, amin a mellbimbói szinte átszakítják a pólóját. Nagyon merész és kívánatos.

Demi Rose amatőr modellként indította be a karrierjét az Instagramon, de ma már igazi profi. Valamiért az oldala nem akarja átlépni azt a csodás 20 milliós álomhatárt már régóta, de remélhetőleg ez hamarosan összejön. Ismét rengeteg erotikus képet osztott meg magáról. Talán a medencében pezsgőzős a kedvencünk, mert ott ismét egy aprócska bikinit vett fel.

Végül jöjjön a Playboy új felfedezettje, Ritta Kelly, aki nem csak dögös modell, de még szoftvermérnök is. Még nagyon a karrierje elején jár, mivel alig követik 7 ezren az Instagramon. Mivel sokszor villant, így nálunk biztosan visszatérő vendég lesz.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás