promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghalt mindenki kedvenc óriása, a rettenthetetlen védelmező, kinek sárkány volt a legjobb barátja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyászolnak a rajongók.

72 éves korában meghalt Robbie Coltrane, akit sokan csak a Harry Potter-filmek Hagridjaként ismertek. A skót humorista és színész persze nemcsak erről a szerepéről híres, hiszen a Potter-filmek mellett két James Bondban is játszott, emellett kiemelt mellékszereplője volt az egyik Alice Csodaországban adaptációnak is.

Robbie Coltrane halálát a BBC közölte: a színész ügynöke nem mondta el, hogy mi okozta a halálát, de közleményében a család köszönetét fejezte ki a kórháznak, ahol kezelték őt. A Sky News nyilatkozatában az alábbiak olvashatók Robbie Coltrane-ről:

„A világon valószínűleg Hagridként fognak a legtöbben emlékezni, a szerep világszerte örömet okozott gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, az elmúlt húsz évben folyamatosan özönlöttek a neki címzett rajongói levelek”.

Robbie Coltrane-t húga, két gyermeke, és gyermekeinek édesanyja gyászolja. Utolsó szerepét az Urban Myths című televíziós sorozatban játszotta.

Daniel Radcliffe a Harry Potter és a Titkok Kamrájában fogalmazott úgy, hogy "nincs Roxfort Hagrid nélkül". Mi ezzel a megható jelenettel búcsúzunk a skót színésztől:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás