promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M keményen beszólt Csutinak, ezt egy életre meg fogja jegyezni Kulcsár Edina exe
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M páros lábbal állt bele Csutiba.

Nem telhet el nap G.w.M nélkül, pedig az elmúlt időszakban úgy tűnt, mintha kicsit elcsendesedett volna a rapkirály, de szerencsére kora reggel már a legújabb bejelentés várta a rajongóit a zenész Instagram oldalán: megjelent legújabb klipje, Sureng közremükődésével a Mátrix.

A rapper úgy jelentette be ezt a hírt, mintha a saját esküvőjének időpontját akarta volna elmondani. Úgy tűnik, megvan a szenvedély és a szerelem is G.w.M életében, így lassan révbe ér.

Természetesen azért a boldogság mellett oda tud szúrni a szavaival néhány embernek. Tudniilik a Story Magazinnak adtak egy páros interjút a minap, amiben Kulcsár Edina nem győzte dicsérni őt és nem tudott elég hálás lenni azért, hogy mennyire jó dolga van jelenleg. Arról is beszéltek, hogy mind a ketten mennyire megváltoztak egy kimondottan jó irányba azóta, hogy együtt vannak. Márk például már nem marad ki éjszaka, a fellépései után azonnal rohan haza Edinához; az édesanya pedig nem dolgozik állandóan, hanem magával, a terhességgel, a gyerekekkel, és jelenlegi párjával törődik.

„A terhesség miatt mindentől óv engem Márk az utóbbi időben, még azt sem engedi, hogy egy kicsit nehezebb szatyrot cipeljek. Sosem voltam ehhez a bánásmódhoz hozzászokva, szoknom is kell, de emellett hihetetlenül értékelem a figyelmességét. Ráadásul Márk mellett kevesebbet dolgozom is, amitől azt vettem észre, hogy sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem"

- foglalta össze Edina, mire Márk, vagyis G.w.M rögvest folytatta a párja gondolatmenetét:

„Szerintem nem is volt egészséges az, amennyit ő gürizett. Egy nőnek a párja mellett épp annyit kell dolgoznia, amennyi jólesik neki. A férfi dolga, hogy eltartsa a családját"

- majd ezt azzal magyarázta meg, hogy igen csak régivágású személyiség ebben a kérdésben. A férfi tegyen meg mindent, amivel pénzt kereshet és biztosíthat egy nyugodt életet a családjának, a nő pedig gondoskodjon magáról, a családról, és az otthonról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás