promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnya bukás után is van élet: hova tűnt Amber Heard? Nem fogod elhinni, hol bújkál
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Míg Johnny Depp a nagy nyilvánosságot kapott Depp kontra Heard per óta a nyilvánosság előtt éli életét továbbra is nagy lendülettel, hiszen olvashattuk, hogy összejött ügyvédjével, addig ex nejéről ez nem mondható el. A színésznőről szóló hírek megszűntek, és sokan kíváncsiak, hol van most Amber Heard?

Míg Johnny Depp a nagy nyilvánosságot kapott Depp kontra Heard per óta továbbra is a nyilvánosság előtt maradt, addig ex nejéről ez nem mondható el. A színésznőről szóló hírek eltűntek, mint ő maga és okkal kíváncsiak sokan, hol van most Amber Heard?

A Depp kontra Heard per pár hónappal ezelőtt még uralta az internetet, a két filmsztár rajongói kétségbeesetten követték a tárgyalás minden pillanatát, hogy véletlenül se maradjanak le egy részletről sem, de amint a per véget ért, a hírek megszűntek a vesztes féllel kapcsolatban.

Egy NBC-interjút követően, amelyben Amber azt nyilatkozta, hogy a tárgyaláson elhangzottak mind igazak voltak, azóta eltűnt a közéletből. Egészen a közelmúltig, amikor lefotózták több ezer mérföldre az otthonától Kaliforniában.

Végeztünk egy kis kutatást, és itt van, amit tudunk arról, hol van most Amber Heard?

Amber Heard állítólag Spanyolországban élt álnéven az elmúlt hónapokban. Több forrás szerint is bérelt házat egy mallorcai kisvárosban, ahol láthatóan kevesebb mint 2000 lakos él.

Egy forrás szerint egy kastélyt bérel, amelyet a közelmúltban 2,8 millió euróért jegyeztek be Martha Jane Cannary néven.

Egyes beszámolók szerint a helyiek Ambert „udvariasnak” találták, és „mexikói akcentussal beszéli a spanyolt”. Közvetlenül a tárgyalás után Amber Heard visszatért otthonába a kaliforniai Yucca Valley-ben, ahol lányával, Oonagh-al lakott.

Augusztusban azonban megjelentek a hírek, hogy eladta a házat.

A per alatt Amber Virginiában élt, a színésznő egy 13 000 négyzetméteres kastélyt bérelt egy hektár földdel, teniszpályával, házimozival, nyolc hálószobával és egy pár elsöprő lépcsővel a bejáratban.

Mit csinál most Amber Heard?

Nem világos, hogy Amber Heard mit csinált Spanyolországban eltöltött ideje alatt, de rengeteg a találgatás.

Az egyik pletyka szerint azt tervezi, hogy ír egy „mindent elmesélek” könyvet volt férjéről, Johnny Deppről. Egy forrás azt mondta, Amber befejezettnek tekinti hollywoodi karrierjét, csak is a könyvére fókuszál. Amber maga mondta a tárgyalást követően, hogy az anyaságra tervezi a hangsúlyt fektetni a jövőben.

Mi következik Amber Heard számára Hollywoodban?

Nem világos, mi lesz Amber Heard következő lépése, mivel meg nem erősített hírek szerint, valószínűleg már nem lesz szerepe az Aquaman 2-ben.

A Depp kontra Heard tárgyalást követően megjelent egy online petíció, amelyben felszólították a DC-t, hogy távolítsa el Amber Heard-et az Aquaman 2-ből, amely 2023 decemberében jelenik meg.

Amber elvileg szerepel a Tűzben című filmben is, amely egy ültetvényen élő pszichiáterről szól az 1800-as években. Noha Instagramján közzétette, hogy a forgatás 2022 márciusában fejeződött be, a film megjelenési dátumáról nincs még hír.

Mennyi Amber Heard nettó vagyona?

A Celebrity Net Worth szerint Amber Heard nettó vagyona -6 millió dollár a Johnny Deppnek köszönhető károk miatt.

Miután az esküdtszék Amber volt férje javára döntött a rágalmazási perben, ügyvédje azt mondta, hogy nem fogja tudni kifizetni a 10 millió dolláros kártérítést.

Amikor az NBC Today című műsorában megkérdezték, hogy Heard ki tudta-e fizetni a büntetést, ügyvédje, Elaine Bredehoft így válaszolt: "Ó, nem, egyáltalán nem."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás