promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg színt vallott - valójában azt se tudja, miért szólítják Harrynek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azért nem csak negatív hír van az (ex)hercegről.

Annyi botrányról lehet most olvasni a brit király család körül, hogy úgy érzem, egy kis kedvesség már rájuk férni. Vagyis olyan jó tett, amit ők hajtanak végre, és nem mindig csak a rosszszájíz, hogy éppen ki nincs jóba kivel vagy épp ki kit csalt meg.

Szerencsére a fekete bárány olyan fekete bárány, akinek a szíve azért vajból van. A WellChild Awards a napokban megosztott egy videót, ahol a nyertes gyemekkel és szüleivel beszélgethettek Harry herceggel. Ez az Alapítvány beteg gyerekekért van, és olyan díjakat osztanak ki, amivel erőt és megerősítést adnak ezeknek a kisfiúknak és kislányoknak, amiért hihetetlen nagy ellenállás és kitartás van bennük, hogy mindennap megküzdenek a betegségükkel és mégis jobban szeretnek élni bárki másnál is.

Volt egy kisfiú, akit Henrynek hívtak, mire Harry herceg azt mondta neki, hogy

„az én nevem is Henry, de mindenki Harry-nek hív. Fogalmam sincs, miért."

Az Etonline cikkből az is kiderült, hogy a kisfiú szüleinek Diana és Károly fia, a herceg adta az ihletet, hogy az ő kisfiúk is Henry legyen. Egyébként a kis Henry próbálta kihasználni a lehetőséget, és olyanok érdekelték, hogy hogy van Harry herceg és Meghan két gyermeke, a 3 éves Archie és az 1 éves Lilibet. A kisfiú mellett ott ültek a szülei is.

Harry herceg a lehető legemberibb és legőszintébb volt a beszélgetés során: nem csak magáról és a családról beszélt, hanem érdeklődő volt és rengeteg dolgot kérdezett a kis Henryről.

Henry mellett volt egy másik díjnyertes is, akinek Hope elnevezésű kutyusa is szerepelni akart a videóhívásban, mire Harry herceg elkezdte mesélni, hogy nekik is vannak kutyáik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás