promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy férj felajzott tinédzserként viselkedik, a felesége már lehajolni sem mer előtte – mit lehet ilyen esetben tenni?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokak szerint a házastársi kötelességek követelése kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát.

Egy házasságon belül sem engedhető meg minden, ezt alapból megállapíthatjuk, a frigy még nem jelenti azt, hogy az egyik fél a másik tulajdonává válik. Különösen igaz ez a szexualitás terén, a férjek ugyanis néha szeretik kissé erőszakosabban érvényesíteni a vélt jogaikat.

Lényegében erről panaszkodott az a feleség is a Mumsnet nevű online fórumon, akit a hites ura folyton taperol, és be nem tudna telni a szexszel. A nőnek sokszor a heti egy együttlét is sok, míg párja legalább heti két alkalomra vágyik. Hogyan lehet itt közös nevezőre jutni?

„Ha csak előre hajlok, máris megpaskolja a fenekemet. Ez a kapcsolatunk elején nem jelentett gondot, de most már kifejezetten irritál. Ha azt mondom, megyek zuhanyozni, rögtön obszcén megjegyzéseket tesz. Nem tudom úgy az ölébe tenni a lában, hogy ne hinné azt, szexet kezdeményezek. Amikor pedig leintem, olyan, mint egy sértődött kiskutya”

– taglalta a sérelmeit a feleség. Pedig nem egyszer már teljesen őszinte volt a férjével, kijelentve, hogy minél jobban pörög és rámenősködik, ő annál kevésbé kívánja. A férfi azzal védekezik (részben jogosan), hogy ha nem kezdeményezne, akkor még ritkábban szexelnének. Persze, az sem megoldás hogy egy „kanos” tinédzserként viselkedik.

Ahogy az ilyen témáknál lenni szokott, a kommentelők két táborra oszlottak. Akadtak bőven olyanok, akik válásra biztatták a nőt, mert szerintük ez már kimeríti a szexuális zaklatás fogalmát a férj részéről.

Néhányan viszont a férfival bizonyultak megértőnek, szerintük a pár egyszerűen csak nem illik össze. Egy hevesebb vérmérsékletű feleségnek talán még imponálna is, hogy a férje mindig megkívánja, ráadásul a heti két együttlétet túlzás soknak nevezni. Ki tud itt igazságot tenni?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás