promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert olyan durván reagált Fluor Tomi gusztustalan beszólására, hogy abba mindenki belepirult
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert a tőle megszokott stílusban mosta fel a padlót Fluor Tomival.

Az ország legkeményebb kritikusa, Puzsér Róbert rendszeresen alázza különböző platformokon a magyar celebeket, így szinte alig maradtak olyan hírességek, akikkel még ne rúgta volna össze a port valami miatt. Nemrég Fluor Tominak is nekiment egy poénképpel, de az előadó nem volt éppenséggel vicces kedvében, és egy elég durva kommenttel „jutalmazta” a rajta élcelődő kritikust:

Fluor Tomi hozzászólása hatalmas figyelmet kapott az emberektől, hiszen tényleg meglepően kemény volt, és úgy tűnik, hogy Puzsér Róbertnél is sikerült ezzel átlépnie egy határt, ilyen pedig mondhatni ritkán fordul elő: a kritikus „megtisztelte” Fluor Tomit, és egy külön posztban reagált a kommentjére, ráadásul a tőle megszokott stílusban – vagyis csúnyán feltörölte vele a padlót.

„»Kidet k*rtam le véletlen, Robi?« – kérdezte tőlem hozzászólásának képében a nagy sikerű Fluor Tomi a kommersz agymosását illető reklámgrafikám láttán. Nos, jelzem Fluor Tominak, hogy tudtommal senkimet nem k*rta le. Azért írom, hogy tudtommal, mert ebben nem lehetek biztos, hisz Fluor Tomi valakinek a valakijét nyilván minden nap lek*rja véletlenül – szerinte ez közérdekű információ, úgyhogy bár senki nem kérdezte, mégis köztudomásra kellett hoznia. Fluor Tomi meg van győződve arról, hogy ha valakinek baja van vele, az csakis azért lehet, mert az illető nem bírja rendesen megk*rni a hozzátartozóit, ellentétben vele, aki meg mit tehetne, ha minden utcasarkon megbotlik, és beleesik valakibe f*sszal, hogy az attól mindjárt el is élvez. Fluor Tomi el se bírja képzelni, hogy bármi más bajom lehet vele, mint hogy valakimet lek*rta véletlenül – el se bírja képzelni, hogy a kulturális tevékenységével, a dalszövegeiből áradó, plázákban tenyésző, kommersz igénytelenségével legyen bajom. Felhívom Fluor Tomi figyelmét arra, hogy nem minden konfliktus személyes, legfeljebb csak az ő konfliktusai – ezért lehet az, hogy bárki másból is csak ezt bírja kinézni. Én meg úgy állok hozzá, hogy ha mindegyik hozzátartozómat lek*rná, de nem gajdolná lépten-nyomon a konzumidiotizmust árasztó szövegeit, máris beljebb lennénk. Ugyan miért akarnám, hogy a hozzátartozóim, akiket úgy szeretek, egy ekkora élményről lemaradjanak? Semmit nem veszíthetek: Fluor Tomi előbb-utóbb mindenképp lek*rja valamennyi itt élő személy valamennyi hozzátartozóját, ez ellen kár is kapálózni, a magyar kultúra viszont rászorulna arra, hogy ne mételyezze tovább a szellemtelen és irritáló jópofáskodásával”

írta Puzsér Róbert.

Ezek alapján nem sok esély van arra, hogy egyszer örök barátságot kössön Fluor Tomi és Puzsér Róbert, hiszen a kritikuson érezni, hogy szinte a teljes lényével megveti a „Mizu” című gigasláger előadóját, és mindent, amit a magyar médiában képvisel. Ennek a balhénak valószínűleg itt még nincs vége, szóval felkészülhetünk arra, hogy a jövőben ismét össze fogják majd akasztani a bajszukat.

Puzsér Róbert amúgy nemrég Lakatos Márknak és Tóth Gabinak is nekiment:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás