promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Adam Sandler: „Nem volt még egy olyan ember ezen a bolygón, mint ő”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar közönség is sokat köszönhet annak az embernek, akit Adam Sandler most elveszített.

Egy időben Adam Sandler volt a magyarok egyik kedvenc komikusa, aki hosszú évekig szinte folyamatosan hozta nekünk a mókás vígjátékokat. Egy idő után viszont csúnyán megromlott az alkotásai minősége, így a közönség egy része hátat fordított neki, ő pedig ennek hatására több drámai szerepet vállalt, hogy bebizonyítsa a világnak: tud ő színészkedni, ha akar – ha meg le is húzzák őt a kritikusok, akkor is az édesapja bölcs szavai segítenek neki:

Adam Sandler komédiái nemcsak miatta lettek sikeresek, hanem a mellékszereplők, a poénok, a forgatókönyv és a sokszor hangulatfokozó zenék miatt is. Utóbbiban volt neki nagy segítség Brooks Arthur, aki olyan alkotásoknál dolgozott együtt vele, mint például a Nászok ásza, A vizesnyolcas, Apafej, Távkapcs vagy a Nagyfiúk mindkét része – sőt, még Adam Sandler 8 őrült éjszaka című meséjét is ő írta többedmagával.

Most szomorú hírt kellett közölnie Adam Sandlernek, ugyanis megosztotta a világgal, hogy elhunyt Brooks Arthur – de sajnos egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan hány éves volt, és mi okozta a halálát.

„Nem volt még egy olyan ember ezen a bolygón, mint ő. Színtiszta jóság. Szerető. Odaadó. Kreatív. Türelmes. Lélekteli. Szuper emberi lény. Igazi ember. Ő volt a mérnöke és producere korunk legjobb dalainak. Úgy szerettem, mintha a családtagom lett volna. Sokkal több volt ő, mint haver, nemcsak nekem, másoknak is. Remek férj, édesapa és nagypapa. Mindig ez volt az első számára. Nagyon sokunknak fog hiányozni. Ugyanakkor volt a születésnapja, mint édesapámnak, és remélem, hogy most is együtt vannak és úgy nevetnek, mint mindig, mikor együtt lógtunk. Részvétem az egész családjának, és nagyra értékelem az idejét és hozzájárulását azokhoz a dolgokhoz, amiken együtt dolgoztunk. Mindig jó volt látni téged. Mindenki így volt vele. Nyugodj békében, Brooksie!”

– búcsúzott egykori barátjától Adam Sandler.

Brooks Arthur a pályafutása során a fent említett alkotásokon kívül még olyan filmeken dolgozott, mint például a Karate kölyök, Tökéletes mozdulatok, Kőkemény diri vagy a Tök alsó, így rengetegen ismerték őt a szakmában – nem csoda, hogy Adam Sandler megható bejegyzéséhez számtalan komment érkezett, ahol azt írják, hogy a férfi egy rendkívül jó, vidám ember volt.

Itt lehet megnézni Adam Sandler búcsúposztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás