promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadt a világ: a királyi család őre olyat tett egy kislánnyal a Buckingham-palota előtt, ami sokakat felháborított
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A védelem fontos.

Idegörlő feladat lehet a királyi család testőrének lenni, és még azt is elhiszem, hogy amikor szolgálatban vannak, akkor mindent kikapcsolnak magukban és csak a család védelme a fontos, de azért nem ordítunk rá egy gyerekre. Akkor sem, ha minden lépésünket szabályok keresztezik és ránk hull az összes felelősség azért, hogy mindenki épségben legyen, illetve a napi feladat pontosan és tökéletesen el legyen végezve.

A TikTok-platformon terjeng a napokban feltöltött videó, amiben egy kicsi kislányt éppen a szülei fotóznak a Buckingham-palota lovas őrsége előtt, amikor váratlanul és hirtelen megjelenik szigorú arccal Károly király egyik őre, és akkorát üvölt szegény kislányra, hogy amaz hirtelen azt sem tudja, hogy mit csináljon. Egy 10 év alatti gyermek amúgy is sokkal érzékenyebb az erőszakosabb tettekre, a hangos szavakra, így el tudom képzelni, hogy ezután a történés után a kislány még órákig emésztette magát amiatt, hogy vajon mi történhetett és mit csinálhatott ő rosszul.

„Állj félre!"

– lehet hallani tisztán a felvételen, az őr mindenféle mimikája nélkül, de meg sem áll, folytatja tovább az útját. A kislány végül elszalad, de lehet látni, hogy mindenki meglepődött a hangos orditástól és nem tudták hova tenni az egész jelenetet.

Ahogy a videó alatti kommentek is beszédesek egyébként, mert vannak, akik a gyerek szüleit hibáztatják, amiért nem figyeltek jobban, és rossz helyen próbálták lefotózni a lányukat. Ez a tipikus első reakció, hogy „hibáztassuk a szülőket, hiszen ki másnak kéne okosabbnak lennie, ha nem nekik?"

Vannak, akik szerint az őr volt az, aki eltúlozta a helyzetet, hiába a rend és fegyelem betartása a munkája. Viszont természetesen vannak olyanok is a hozzászólók között, akik kifejtették, szívesen végeznének ők is ilyen munkát, ahol szabadon lehet ordibálni az emberekkel, mondjuk ezt még ki is nézem a legtöbb emberből, hogy élveznék is az efféle szituációkat.

Mindenesetre elég érdekes, és rengeteg kérdést vett fel, de talán az egyik legfontosabb az, hogy tényleg mindig a királyi család a legfontosabb?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás