promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Senki nem tud úgy pasizni, ahogy ez a szingli nő, aki bélyegzővel vadászik az újabb áldozataira
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ahelyett, hogy megvárná amíg egyszer bekopogtat az ajtaján a szőke herceg - vagy éppen jobbra húzza Tinderen - úgy döntött, saját kezébe veszi a sorsát Melany Lloyd. Szó szerint, ugyanis bélyegzőt készíttetett az elérhetőségeivel, hogy bárkinek megadhassa, akivel véletlenül összehozza a sors. 

A párkeresés új dimenzióját nyitotta meg Melany Lloyd azzal, hogy elmesélte, újabban hogyan próbál párt találni magának. A leleményes - és talán kissé szemtelen - új ismerkedési módszerének a lényege, hogy bélyegzővel jelöli meg a neki tetsző férfiakat, ezáltal megadja neki saját elérhetőségeit, és ha a fiatalember is úgy gondolja, az incidensből akár liezon is alakulhat.

Elvégre kevesen akarnak úgy járni, mint a nő, aki olyan rég volt együtt férfival, hogy attól fél, elfelejtette, hogyan kell szexelni. 

Melany Lloyd elmondta, hogy rengeteg „sikertelen randevúzási forgatókönyv” után jutott arra, hogy így próbálja mozgalmasabbá tenni magánéletét, és 21 fontot - ez forintban valamivel több, mint tízezer forint - fizetett azért, hogy olyan bélyegzőt készítsen, amelyről úgy gondolta, hogy segíthet elérni a célt. Az üzenet, amelyet a kiszemeltekre pecsétel, a következő: „Egészen fitt vagy, ha szingli vagy, írj rám”, és természetesen az Instagram- és Snapchat-felhasználónevét is szerepelteti a bélyegzőn.

Hogy ez a pasizási technika mennyire működik, más kérdés. A 22 éves nő nem különösebben fejtegette a sikereket, csak annyit mondott.

 „Minden srác, akit megbélyegeztem, nagyon viccesnek találta, néhányukkal még most is beszélek”.

Egyébként nem Melany Lloyd az egyetlen, aki ilyesmivel próbálkozik. Előtte, még 2021-ben a Mirror arról cikkezett, hogy egy Tayla Munro nevű nő utálja a randialkalmazásokat, ezért ő szintén készíttetett egy egyedi bélyegzőt, hogy gyorsan átugorja a bájcsevejt, és a lényegre térhessen kiszemeltjével. A cikkben megjegyezték, a nőnek nem úgy tűnt, hogy bármely férfi elutasítaná a rendhagyó felhívást keringőre. Vagy éppen másra, ki tudja. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás