promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi mellei igazi sztárvendégek voltak a Reggeli pénteki adásában
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi olyan ruhában volt a pénteki Reggeliben, hogy a mellei mindig előtérben voltak.

1962. október 6-án mutatták be az Egyesült Királyságban a legelső James Bond-filmet, a Dr. No-t, amiben még Sir Sean Connery alakította a 007-es ügynököt. A kultikus filmsorozat első részét Terence Young rendezte Ian Fleming, 1958-ban írt Bond-regénye alapján.

Ennek apropóján - egy nap késéssel - az RTL Klub a James Bond-kultusznak szentelte a pénteki Reggelit, éppen ezért a műsorvezetők elegánsba vágták magukat, Németh Kristóf szmokingban főzött a konyhában, míg a vendégek között olyan személyek voltak, mint Dudás Viktor filmszakértő, és Kautzky Armand, akit sokan csak a magyar James Bondként emlegetnek, hiszen négyszer is szinkronizálta a 007-est, mikor még Pierce Brosnan játszotta azt. (Érdekesség, hogy Kautzky Armand majdnem egyidős az első Bond-filmmel, ugyanis a Jászai Mari-díjas színművész 1964-ben született.

A vele készült beszélgetés végén a műsorvezetők megkérték, hogy lőjön célba egy játékfegyverrel, de hogy hogyan teljesített ebben a feladatban a magyar James Bond, azt az alábbi videóban nézhetitek meg:

Persze muszáj szót ejteni Szabó Zsófi egészen gyönyörű ruhakölteményéről, ami úgy fest, mintha az RTL Klub stúdiójából egyenesen egy vörös szőnyeges eseményre menne át. A műsorvezető vérvörös, csillogó ruhájáról egyszerűen képtelenség levenni a szemünket, ráadásul egy elől mélyen kivágott darabról beszélünk, így teljesen be lehet látni Zsófi mellei közé. Hozzá kell tenni, hogy az élő adásban is folyton előtérben voltak, így olyan érzése lehetett a nézőknek, mintha Szabó Zsófi keblei igazi sztárvendégek lettek volna most a stúdióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás