promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna titokban összejött a Vad angyal jóképű sztárjával? - Itt a fotó, ami beindította a pletykagyárat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna képe egyből megmozgatta az emberek fantáziáját.

Október 8-án visszatér az ország egyik legnépszerűbb műsora, a Dancing with the Stars, ami az utóbbi években hatalmas sikert hozott a TV2-nek, így természetes volt, hogy a csatorna berendeli az aktuális 3. szezont is. Ismét Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna lesznek a műsorvezetők, szóval minden bizonnyal megmarad a színvonal, ráadásul a készítők egy igazi meglepetést is tartogattak a nézőknek.

Kiderült, hogy a Dancing with the Stars 3. évadának négyfős zsűrijéhez nem más fog csatlakozni, mint a Magyarországon szinte klasszikusnak számító Vad angyal című sorozat férfi főszereplője, Facundo Arana, akibe egykor Natalia Oreiro karaktere mellett mondhatni a fél ország szerelmes volt egy kis túlzással – és könnyen lehet, hogy még Lékai-Kiss Ramóna szívét is megdobogtatta annak idején, mikor még tinikorában vetítette a TV2.

A minap Lékai-Kiss Ramóna megosztott egy közös képet Facundo Aranával, de azt talán még ő sem sejtette, hogy mekkora pletykaáradatot fog elindítani ezzel, ugyanis egyes kommentelők szerint érezni rajtuk, hogy van valami közöttük, és akár össze is jöttek titokban – ezt a feltételezést arra alapozzák, hogy a műsorvezető a színész mellkasán pihentette a kezét a felvételen.

Természetesen nem kell bedőlni a szóbeszédeknek, hiszen Lékai-Kiss Ramóna boldog házasságban él a férjével, Lékai Mátéval; Facundo Arana pedig 2007 óta együtt van az ismert modellel, María Susinivel, akivel 2012-ben házasodtak össze és három gyermeket nevelnek – szóval egyáltalán nem kell félreérteni, hogy olyan közel állnak egymáshoz az alábbi fotón, ami miatt sokan irigykednek a műsorvezetőre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás