promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna lesz a Marvel új szuperhőse?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna is csatlakozik a Marvel-univerzumhoz?

Scarlett Johanssont utoljára a Fekete Özvegy című filmben láthattuk Marvel-hősként. Mivel a karakter meghalt a Bosszúállók: Végjáték-ban, biztosra vehetjük, hogy Natasha Romanoff soha nem tér már vissza egyik jövőbeni MCU-produkcióban sem, mindazonáltal már van, aki átvette a szerepét a szuperhősök népes brigádjában.

Florence Pugh alakítja Yelenát, Natasha áltestvérét, aki a Fekete Özvegyben mutatkozott be, aztán a Sólyomszem-sorozat is kiemelt szereplője is volt. Hamarosan a Marvel-féle Öngyilkos osztag, a Thunderbolts egyik tagjaként is láthatjuk, szóval van olyan fontos karakter, mint Romanoff volt.

Valószínűleg többen is elképzelték már, mi lenne, ha egyszer egy magyar szuperhősfilm készülne, és kik játszanák a főszereplőket. Biztos belegondoltunk már abba, hogy mely hazai színészek lennének a legjobb választások arra, hogy rájuk bízzák Budapest vagy az ország megmentését. Egy biztos: Lékai-Kiss Ramóna örömmel vállalna el ilyen szerepet.

Erről tanúskodik az egyik Instagramra feltöltött fotó is, amin Fekete Özvegyként tündököl.

„A mai nap után, pont úgy érzem magam mint egy szuperhős!”

– írta egy nehéz napja után Ramóna.

Azonban nemcsak a TV2 műsorvezetője lenne tökéletes választás egy szuperhős szerepre: Szabó Zsófi fia rajong Pókemberért, emiatt pedig az RTL Klub műsorvezetője többször is posztolt szuperhősös tartalmakat a közösségi oldalára. Őt is simán el tudnánk képzelni egy dögös szuperhős szerepben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás