promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vigyázz, Köllő Babett mellei átütik a képernyődet!
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szőke tévés celeb ismét merész ruhát öltött, de a szájában is volt valami.

Idén már a harmadik évadához érkezett a Sztárban sztár leszek! című zenei tehetségkutató műsor a TV2-n, amelyben Tóth Gabi, Majka és Pápai Joci mellett Köllő Babett az egyik mester. A szőke színésznő úgy véli, hogy az idei versenyzőivel akár a győzelemre is képesek lehetnek.

Babett – aki október végén ünnepli a 44. születésnapját – a show mellett természetesen a közösségi médiás szerepléseit sem hanyagolja el. A legutóbbi posztja ugyanakkor kissé furcsára sikeredett, néhány férfi kommentelő pedig pajzánul le is ütötte a magas labdát.

A színésznő ugyanis a fürdőszobájában pózolt, mégpedig egy olyan (norvégmintás jellegű) bézs kezeslábasban, amely tökéletesen kirajzolta formás alakját, a mellei viszont ki akartak ugrani belőle, hogy betörjék a telefonunk vagy a számítógépünk képernyőjét.

Jó, erre persze kevés esély mutatkozott, de Babett ugyanakkor a szájában is tartott valamit, ami kékké varázsolta az ajkai vonalát. Nem kell megijedni, a kissé meghökkentő látvány mögött csupán egy praktikus fogfehérítő szett áll.

„Szerelmes vagyok!”

„Gyönyörű vagy, Babett!”

„De sexi vagy ebben a kezeslábasban! Komolyan!”

– érkeztek a megszokott bókok, amelyek általában a hozzászólások 90 százalékát teszik ki a színésznő esetében. Babettet vasárnaponként „élőben” is látni lehet a TV2 csatornáján, bár a Sztárban sztár leszek! nem mindig zajlik a legsimábban és legvidámabban.

 Nemrég Pápai Joci egyik védence, Kálóczi Réka szenvedett súlyos lábsérülést egy próbán, Oszvald Marika utánzása közben. A rossz esése következtében csonttörése keletkezett, amely miatt rögtön meg is kellett műteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás