promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2-s munka csak a kezdet, Schobert Lara ismét nagy napra ébredt
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma nem csak az új munkáját kell megünnepelnie Schobert Larának.

Tegnap szinte bombaként robbant a hír, hogy Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, Schobert Lara munkát kapott a TV2-től, és ő lesz a Sztárban sztár leszek! online riportere. A fiatal híresség természetesen nagyon izgatott a hatalmas lehetőség miatt, hiszen mindenki az lenne a helyében. Az édesanyja nagyon büszke rá, és ennek hangot is adott egy Insta Story formájában, ahol ezt írta:

„Hajrá Kicsi Kincsem! Éld az életed és tedd azt, ami boldoggá tesz! Szívből gratulálok!

... és ami a legfontosabb! SOHA ne nézz hátra, csak előre! Mert azt, hogy ki vagy valójában azt csak az tudja, aki VALÓBAN ismer”.

Alábbi cikkünkben van egy videó, amiben Schobert Lara bejelenti a nagy hírt:

A kommentek alapján rengetegen örülnek annak, hogy Schobert Lara televíziós munkát kapott, és ez tegnap bejelentésre is került. De nem ez az egyetlen dolog, ami miatt izgatott lehet most Schobert Norbi gyermeke, hiszen ismét egy különleges napra ébredt: ma ünnepli a 19. születésnapját, így természetesen kapott is egy megható üzenetet Rubint Rékától, aki ismét jó tanácsokkal látta el a lányát.

„Isten éltessen Édes Kicsi Kincsem! A legnehezebb, de egyben az egyik legnemesebb feladat az lesz az életedben,hogy megmaradj az a csodálatos lelkű és értékrendű EMBER, aki vagy! Őrizd ezt a kincset és soha ne engedd, hogy hatással legyen Rád a világ kegyetlen zaja, mert a lelked tisztasága az egyik legnagyobb értéked! Mindennél jobban szeretünk és ne feledd : a CSALÁD MINDIG itt van és lesz Neked!”

– írta Rubint Réka.

Schobert Lara kommentben jelezte az anyukájának, hogy nagyon szereti őt, cserébe pedig rengeteg szívecskés hangulatjelet kapott tőle, szóval ebből is látszik, hogy továbbra is erős köztük az anya-lánya kötelék.

Itt lehet megnézni Rubint Réka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás