promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert felmosta a padlót Lakatos Márkkal, de Tóth Gabinak is jutott a beszólásaiból
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert elsöprő erővel reagált Lakatos Márk vele kapcsolatos megnyilvánulására.

Nemrég egész nagy botrány kerekedett Lakatos Márk egyik TikTok videójából, amiben gúnyos megjegyzést tett azzal kapcsolatban, hogy Tóth Gabinak még nincs meg az érettségije. Még az ország legkönyörtelenebbnek tartott kritikusa, Puzsér Róbert is nekiesett ezek után a népszerű stylistnak, aki természetesen nem hagyta magát, és elég keményen visszaszólt neki:

Várható volt, hogy Puzsér Róbert nem hagyja annyiban a dolgot, és persze meg is jött a válaszcsapás egy hosszú véleménycikk formájában, amit szinte csak annak szánt a kritikus, hogy leírja, mennyire nincs értelme a stylingnak, illetve hogy Lakatos Márknak milyen rossz szerinte a stílusa – közben pedig Tóth Gabit és Majkát is leoltotta még úgy is, hogy nem rajtuk volt a hangsúly.

„Lakatos Márk a stylingnak, mint szaktudásnak a komolyan vételét várja el tőlem ahelyett, hogy levenné már azt a sárga, céllövöldés napszemüveget, amilyenben mostanában a Majka papa is égeti magát. Ugyan ki vesz fel ilyen sz*rt? Lakatos Márk a jövőben is szeretne szakmaként hivatkozni arra, hogy sok pénzből a trendinek előadott rossz ízlésével ocsmány ruhákat vásárolgat, e szaktudásával sok pénzt keres, abból magának hasonlóan ocsmány ruhákat vásárolgat, aztán azokban parádézik, mint mesterségének címere és kirakata.

Lakatos Márk azon a Tóth Gabin kéri számon az érettségit, akinek a kultúrahiányosságán ő meg az úgynevezett szakmájának egyéb művelői évtizedes viszonylatban élősködnek. Különös, hogy sem az RTL-nél, sem a TV2–nél nem kérték Gabitól az érettségi bizonyítványának hiteles másolatát. Vajon miért nem? Nem arról van szó véletlenül, hogy Lakatos Márknak meg a többi stylistnak kifejezetten az a munkakörülmény az ideális, ha egy nyolc általánost végzett, tapolcai prolilányt öltöztethetnek? Milyen nehéz dolguk lenne, ha a Gabinak ízlése és saját, autonóm stílusa volna?”

– írta Puzsér Róbert.

Úgy néz ki, hogy a kritikusnak erről a szakmáról is határozott véleménye van, ráadásul az a vélemény nem éppenséggel pozitív. Egyelőre még kérdéses, hogy meddig fog fajulni ez a különböző platformokon, a nyilvánosság előtt, kifejezetten lassan zajló vita, de az biztos, hogy nem tűnik úgy, hogy ebből barátság lesz az érintettek között.

Puzsér Róbert amúgy nemrég Fluor Tominak is keményen nekiment, de az előadó még nála is durvábban reagált:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás