promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Debreczeni Zita szinte könyörögve kéri, hogy ne nézzük meg bugyiban és melltartóban
Borítókép:  YouTube / Tatár Csilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori modell és szépségkirálynő óriási hírrel jelentkezett.

Debreczeni Zitáról viszonylag kevesebbet lehet hallani, amióta 2017-ben hozzáment a nála 10 évvel idősebb szakács és tévés személyiség Giannihoz. A pár nemrég óriási hírt közölt, hiszen a második közös gyermeküket várják.

A 41 éves egykori modell és szépségkirálynő egy kis csínytevést is elkövetett ezzel kapcsolatban, hiszen a napokban elképesztően intim fotót posztolt magáról az Instagramon. Zita azon csupán egy bordó bugyit és melltartót viselt a fehér ingje alatt, a kézmozdulata pedig arról árulkodott, hogy a hiányos szerelésében nem feltétlenül akart mindenkinek megmutatkozni.

Csak utólag derült ki, hogy a szépség a kép elkészültekor már a terhessége 12. hetében járt, ám erre egyetlen szóval sem utalt. Úgy gondolja, ez amúgy is látszott a fotón, de amikor ennyire eltereli mással a figyelmet (főleg a férfiakét), akkor nagyon kevés esély mutatkozik az árulkodó részletek leleplezésére.

A baba most sem természetes úton fogant meg, akárcsak két évvel ezelőtt a kisfiuk. Akkor a tizedik lombikos megtermékenyítés vezetett eredményre, és úgy tűnik, Zitáék ismét jól döntöttek, amiért belevágtak az újabb babaprojektbe.

Hosszú ideje szerettek volna már egy kistestvért Gianfranco Máté mellé, akit a családban csak Gianfinak becéznek. Ha minden jól alakul, akkor az újszülött jövő tavaszra érkezhet meg, éppen egy évvel azután, hogy az ex-szépségkirálynő túlesett egy spontán vetélésen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás