promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M akkora példakép, hogy még a buszmegálló is lopja a stílusát
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ingyen reklám minden márkának jól jön.

Külföldön még van presztízse a luxusmárkáknak, főleg jelen esetben a Guccinak. Tiszteletben tartják a múltját, a fejlődési folyamatát és azt is, amit nyújt az embereknek: vegyük csak például a 2021-ben kijövő Gucci-házról szóló filmet.

Itthon viszont azt érzem, főleg az elmúlt hetekben, hogy kezd egy kicsit általános lenni és nevetséges az, ha valaki Gucciban fotózkodik. Nem tudom, hogy ehhez mennyi köze van a Kulcsár Edina és G.w.M párosnak, de van egy sandagyanúm, hogy az sem igazán tesz a márkának jót, hogy a celeb-páros minden helyzetben nyomatja az említett márka ruháiban a videókat és fotókat, és teszik ezt úgy, hogy semmi alázatot nem mutatnak a iránta. Nyersen felvett videók, amiknek olyan üzenete van, hogy „nézzétek meg, én ezt is megtehetem!"

Alázat nélkül valójában csak valami leszel a valaki helyett, ezt nagyon sok celebnek és hétköznapi embernek lehetne üzenni. Ahogy azt is, hogy nem a ruha teszi az embert, hanem maga az ember, vagyis nem mindegy, hogyan viselsz valamit. Arról nem is beszélve, hogy kicsit negatív hatást kezd elérni a márka neve, így amikor a minap napvilágot látott egy kép egy ózdi buszmegállóról, amit Gucciba öltöztettek fel, egyből G.w.M-ék jutottak eszembe.

forrás: Boon

Azt meg kell hagyni, hogy a humor ott van és valójában semmi köze Kulcsárékhoz. A probléma ott kezdődik, hogy a kieszelők csak gondoltak egyet és engedély nélkül csinálták meg a Gucci-akciójukat egy kellemes szeptemberi napon.

Hogy mi lesz a sorsa? A jövő zenéje. De ha Ózdon élsz és szeretnél egy selfiet vele, akkor már most indulj is és keresd meg az adott buszmegállót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás