promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kamilla mindig is félt Harrytől, újabb titkok derülnek ki?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg nem is olyan ártatlan?

Ha a válás után a szülők újraházasodnak, akkor az mindig nehéz a gyerekeknek. Itt sem számít igazából, hogy hány éves korodra szakad szét a családod, igazából az a lényeg, hogy hogyan történik. A királyi család egyik nagy botránya volt, amikor kiderült, hogy III. Károly király csak muszájból vette el Dianát, és igazából mindvégig Kamillába volt szerelmes.

A legkisebb testvér, Harry ezt valójában sosem bocsátotta meg az apjának, és bár hiába nyilatkozta azt 2005-ben Kamilláról, hogy nagyszerű nő és mind hozzá és mind Vilmoshoz nagyon közel áll, látszólag hazugság volt az egész. Vagy lehet, hogy jól indult, csak elromlott valamivel? Mondjuk az már eleve rossz kezdés egy apa részéről, hogy a gyerekeinek anyját, ahol csak tudta megalázta azzal, hogy szeretőt tartott és tette ezt úgy, hogy az a szerető később a felesége lett.

Andrea Levin királyi szakértő legújabb könyvében többek között ír Kamilla és Harry viszonyáról, de Meghan és Kamilla kapcsolatáról is szót ejt. Nem tudom eldönteni a sok-sok részlet után, hogy milyen utóhangot is vár el Levin, de az biztos, hogy eléggé színes olvasmány lehet a könyv.

A Camilla Parker Bowles életéről szóló könyv szerint Kamilla már a Harryvel megismerkedésük elején sem találta meg a közös hangot, mert a kis herceg hidegen és távolságtartóan viselkedett. Károly hitvese azonban nem adta fel, próbált támasz lenni a kisfiúnak, aki akkoriban még elveszettebb volt az édesanyja elvesztése miatt, de van egy olyan sandagyanúm, hogy ha Harry az apjára is haragszik az egész miatt, akkor nem pont a mostohaanyja lesz az első, akiben megbízna. Egyébként, hogy mennyire kifürkészhetetlen a sors: Harry és Meghan családostul Kaliforniába költözött mostanában, oda, ahol Diana is mindig élni szeretett volna.

A könyv nagyon Kamilla jó oldalát próbálja bemutatni – foglalja össze a femcafe–, és nem csak azzal, hogy állítása szerint mindent megtett azért, hogy Harry elfogadja, hanem mert Meghan Markle-t is beleviszi a történetbe azzal, hogy Kamilla szerint Meghan remekül képviselhette volna a brit királyi családot és végre valakinek lett volna esélye változtatni, vagyis modernizálni a dolgokat. A fényt látta a lányban, és igyekezett mindenben segíteni, amit - Andrea Levin így írja a könyvben -, Harry felesége nem fogadott kitörő örömmel sőt, folyamatosan visszaszólt és keményen lerázta magáról Kamilla tanácsait.

Ezt még talán el is hihetnénk, hiszen mindenki láthatja, hogy Meghan egy erős személyiség. De ha tényleg segíteni szeretett volna Kamilla Meghannak, akkor miért nem abban segített, ami valójában a probléma volt? Mert Harryék a rasszizmus szóval dobálóznak, ha a királyi család neve felmerül, azzal mi a helyzet? Honnan indulhatott valójában az ellenségeskedés? Nem pont a királyi családban kéne a legjobban figyelni a helyes kommunikációra?

Kit fogadjunk el és miért?

Kamilla egyébként retteg, hogy vajon Harry mit írhatott róla a készülőben lévő könyvében, hiszen nagyon úgy próbálja eladni a kiadó, hogy rengeteg szaftos titok fog napvilágra kerülni. Vajon mitől fél a brit királyné, milyen rejtett titkai lehetnek még?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás