promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi alig tért vissza a luxusélethez, máris útmutatást adott a magyaroknak, merre kellene haladni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián özvegye, amikor csak két kiflit tudott adni valakinek, akkor adott.

Berki Mazsi neve ismét pörög a bulvársajtóban. Ugyebár sokakat ledöbbentett, hogy Mazsi egykori férje, Berki Krisztián tragikus hirtelenséggel elhunyt. A celeb 41 évesen hagyott hátra mindent, amit eddig igyekezett felépíteni.

A híresség lánya ott volt édesapjával a 9. kerületi lakásban, és ő talált rá a holtestére a reggeli ébredés után, szóval még hosszú idő lesz, mire fel tudja dolgozni ezt az egészet. Berki Mazsi közben úgy döntött, hogy úgy lép túl ezen, hogy egy új kapcsolatba menekül. Emiatt rengeteg támadást is kap a kommentelőktől.

Berki Krisztiánnak voltak vitái a párjával és tanácsadóhoz is jártak. A házasságuk a szakadék szélén táncolt, de már csak a nem rég született gyermekük miatt is igyekeztek helyre rázni a dolgokat. Az idő eldöntötte volna, hogy valóban sikerült-e a békülés, de aztán jött a tragédia.

Berki Mazsi közben visszatért a fényűzéshez, mivel az új párja egy tehetős üzletember. Tőle van valószínűleg a Mercedes AMG G 63-as lusuxautó, de egy külföldi nyaralásra is kiruccantak együtt. Ha ez nem lenne elég, Mazsit nem olyan rég az Andrássy úton látták távozni egy luxusüzletből.

A Blikk szúrta ki, hogy Mazsinak tényleg eltűntek az anyagi gondjai, mivel már 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában az adakozás fontosságáról beszélt.

Az özvegy elmesélte, hogy van egy újságot áruló nő, akivel imád beszélgetni, és persze mindig ad is neki valamit, és erre ösztönöz másokat is.

„Volt olyan, hogy elmentem bevásárolni, és csak kettő kiflit tudtam adni segítségképpen, és volt, amikor ennél sokkal többet... Azt gondolom, hogy ezt a sok jót az élet egyszer úgyis visszaadja nekünk, ezt én tapasztalom is”

- idézte a lap Mazsit, aki kiemelte, hogy ruhákat, vagy éppen bútorokat is szokott adományozni az arra rászorulóknak.

Az özvegy úgy látja, hogy ezt az egészet az édesanyjától örökölte, és a magyarokat is erre ösztönzi. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás