promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M újabb magyar celebet fenyegetett meg, aki lehordta Kulcsár Edina dalát, aztán másodjára is belerúgott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nyerő Párosban cicaharcok, a Párharcban kisfiús küzdelmek.

Mindenki hajlamos beleesni abba a csapdába, hogy elfelejti, a világ kicsi. Lazán beszólogatnak és ítéletet mondanak egymásról távolról, mert úgy vannak vele, úgyis esélytelen, hogy valaha egy helyen legyenek, és amikor megtörténik, meglepődnek rajta. Közben pedig az az igazán önazonos és őszinte személyiség, aki nemcsak interneten keresztül szól be a másiknak, hanem személyesen, a másik szempárjába belenézve is elmondja a kendőzetlen véleményét.

Az emberek hajlamosak ítéletet mondani, vagy épp csúnyán kiosztani egymást az interneten, főleg a komment-szekcióban. Meg lehet magyarázni, hogy feszültséglevezetés, illetve menekülés saját maguk és az életük elől, mert amíg a többi emberre fókuszálnak, addig egy kicsit kiszállhatnak a valóságukból, eltűnnek egy kis időre a problémáik. Nem örökre, nem hosszútávra, de az a pár másodperc pont elég ahhoz, hogy ne kapjanak szívinfarktust.

A sztárok szeretettel osztják meg az őszinte véleményüket egymásról. Varga Viktor is így tett, amikor Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő első dala kijött, és egyszerűnek „sz*rnak” nevezte. Ez hónapokkal ezelőtt történt, és azóta is orroltak az énekesre emiatt, de milyen szerencse, hogy Isten szeret játszadozni, mert kicsi a világ jeligével mind a hármukat beküldte a TV2 új műsorába, a Párharcba. Az új celeb-show csak október 15-től kezdődik, de a marketing már pörög, a konfliktusokat pedig idő előtt el kell kezdeni, mert valahogy be kell hozni azt a nézettség-veszteséget, amit az X-Faktor elvett a Sztárban Sztártól.

Viktor nem rejtette el a csodálkozását, amikor meglátta az újabb celeb-villában G.w.M-éket:

„Mindjárt az jutott eszembe, hogy elnézést kérek tőlük. Valójában semmi közöm nincs ahhoz, hogy ők milyen dalokat csinálnak. A beköltözésünk után megtettem, megbeszéltük a dolgokat. Ettől függetlenül tartom a véleményem, ami nem jó, az nem jó"

– fejtette ki az ifjú művész a Blikknek, és már ebből is lehet sejteni, hogy a bocsánatkérése mindenféle nagy érzelmek és megbánás helyett csak egy udvarias bocsánatkérés volt. A rappernek viszont csak az volt a fontos, hogy Viktor megtette, és elnézést kért Edinától: ilyen egy jó és valódi kapcsolat, nem igaz? Mindig és minden körülmények között a párunkat helyezzük magunk elé, és ha bántják, akkor bevédjük.

„Örültem, hogy kamerák előtt találkoztunk, mert lehet, hogy más helyzetben más, kevésbé nyugodt mederben folyt volna a beszélgetés. Bocsánatot kért Edinától, nekem ez volt a fontos"

– mondta G.w.M. Azért Kulcsár Edina párjából ki tud jönni néhanap az erőszakra utalás, mintha ezzel a viselkedésével azt próbálná mindenkinek a fejébe verni, hogy „itt én vagyok a király, és ha velünk kezdesz ki, akkor agyonverlek a bandámmal."

Viszont abban G.w.M és Varga Viktor is biztosak, hogy ettől még nem javult meg hármójuk között a kapcsolat és lesznek vitáik bőven a műsorban. Vajon melyikük jön ki ebből a drámából győztesen?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás