promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A biszexuális Mardoll összejött az X-faktor régi versenyzőjével, akit mindenki jól ismer, aki nézte a műsort
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az X-faktor biszexuális dívája ismét szerelmes.

Miután szakított korábbi párjával, Hadas Alfréddal, Catherine Dederick, vagyis Mardoll egy Insta Story-ban árulta el a követőinek, hogy mindkét nemhez vonzódik. A biszexuális beállítottságú, keményszavú előadó a szexualitás egy spektrumban van. Mardoll elismerte, hogy volt már dolga férfival és nővel is, mivel őt nem a "nemi szervek érdeklik, hanem az, akit szeret".

Várható volt, hogy a nagy visszhangot keltő, megdöbbentő coming outja után behívják valamelyik műsorba beszélgetni. Mardoll most éppen az RTL Klub Reggeli című műsorának vendégeként adott interjút, ahol ismét elárult egy magánéleti titkot.

Kiderült, hogy Mardollra újra rátalált a szerelem, azt azonban nem akarta elárulni, hogy kiről van szó. Azt kiemelte róla, hogy egy férfiról van szó, aki az X-faktor egyik évadában tűnt fel, de nem került be az élő showba, kiesett a székes fordulónál a Táborban.

„Ő a fiúk csapatában volt, de még elég friss a dolog, úgyhogy egyelőre nem akarom elárulni, ki ő”

- mondta Catherine Dederick, majd hozzátette, hogy új párja jelenleg külföldön dolgozik.

Elmondása szerint jelenlegi szerelmével nagyon hasonlítanak egymásra mind stílusban, mind pedig a zenében, és nagyon boldogok egymás mellett. Természetesen az LMBQ-kérdés is szóba jött: ezzel kapcsolatban Mardoll azt mondta, hogy továbbra sem tartozik semmilyen ilyen közösséghez, de újfent elismerte, hogy randizgatott lányokkal, ugyanakkor hozzátette, hogy sokkal több viszonya volt férfiakkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás