promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván kioffolták Hódi Pamelát, a Nyerő Párost a cicaharcok tartják el az idei évadban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan vagy, mint egy szemeteszsák.

Muri Enikő körül állandóan nagy volt a feszültség a Nyerő Páros villájában, és azért csak volt, mert a legfrissebb információk szerint ők voltak azok, akiknek előző este el kellett hagyniuk a celebvillát.

Enikő az a vérbeli amazon, aki sosem hagyja magát, csak nem igazán a fairplay-módon. Egy jó kis asszertív kommunikációs tanfolyam elkéne neki (is), mert hihetetlen vagy sem, de többségében azért keletkeznek a félreértések, mert az emberek rosszul fejezik ki magukat, rosszul- vagy egyáltalán nem kommunikálnak egymással. Arról nem is beszélve, hogy az önismeretnek is fontos szerepe van abban, hogy éppen hogyan viselkedünk a többi emberrel: „úgy bánsz másokkal, ahogy saját magaddal bánsz."

A Muri - Hódi összezörrenések mindennaposak voltak körülbelül a villában, a legutolsó ott bukott ki, hogy Muri Enikőék zokon vették, hogy az egyik produkciójukra Pameláék csak 9 pontot adtak nekik a 10-ből. Milyen egyszerű a nőket felbosszantani, nem?

Pamela aztán másnap leült négyszemközt az énekesnővel, hogy átrágják a problémákat, de a vége az lett, hogy megállapították, nem lesznek örök barátok.

„Mondom, mi a gondom. Enikő, ha nem változtatsz a stílusodon… kicsit magas lóról beszélsz. Látod most is a testbeszédedet? A stílusodat érzem támadásnak, meg ahogy beszélsz…. De akkor ne kuncogjál, Istenem! Te akarsz beszélgetni! Olyan nyugodtan ülök, és próbálok válaszolni, arra, amit kérdezel, és nem engeded. Hát ciccegsz most is!,"

- válaszolta az influencer és kétgyermes anya arra kérdésre, hogy mi a gondja az énekesnővel és a párjával, mire válaszképp Enikő egyszerűen közölte, hogy azért ilyen, mert maga Pamela provokálja őt. Az ilyen megnyílvánulásaira mondtam azt a cikk elején, hogy egy asszertív kommunikációs tréning ráférne, mert nem így mondjuk el az embereknek a véleményünket. Nem úgy, hogy nem fejtjük ki az érzéseinket, a gondolatainkat, hanem csak odavetünk valamit, hogy még a másik érezze rosszul magát.

„Szerintem nekünk akkor a jövőben nincs miről beszélgetni. Az lesz a legjobb, ha mindenki csinálja itt bent a dolgát,"

- vetette oda az énekesnő még félvállról, majd amikor Hódi egyedül maradt a kertben, akkor nem tudta megállni, hogy ne sírja el magát.

Enikő viszont egyáltalán nem érzett lelkiismeret-furdalást a viselkedése miatt sőt, olyannyira nem, hogy még a kulisszák mögött, a kameráknak is durván neki ment a másik celebnek a háta mögött,

„Azt, amit a Pamela kivált belőlem, gyűlölöm. Kifordulok magamból egy ember miatt, aki nekem annyit se ér, mint egy szemeteszsák üresen!"

Elképzelhető, hogy az ellenségekből lesznek a legjobb barátok majd a közeljövőben? Mindenesetre a villában talán így nyugodtabb lesz a hangulast, hogy Muriék már nem lesznek ott... De vajon mit szóltak az egész drámához és önmaguk viselkedéséhez, miután visszanézték a Nyerő Páros felvételeit?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás