promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van egy Adam Levine, aki bevállalja, hogy a szeretőről nevezi el a gyerekét
Borítókép:  Youtube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tűz és víz a két Levine egymástól.

Imádom a Hollywood-i kapcsolatokat, és nem csak azért, mert a végére mindig kiderül, hogy mennyire belterjes és hogy valójában mindenkinek volt már köze egymáshoz így vagy úgy. Miután Emily Ratajkowski megmondta az igazát az Adam Levine hűtlenségéről, a sajtó elkezdte felkapni, hogy Brad Pittel látták randizni. Mondjuk nem mintha meglepő lenne, hogy érdeklődni kezdtek egymás iránt, hiszen az egyik egy dögös modell, a másik meg egy durván sármos férfi, és visszautalva Gloria Cowan 1984-es kutatására, miszerint a nagy korkülönbség egy kapcsolatban csak akkor nem működik hosszútávon, ha a nő az idősebb, itt még az is stimmel. Brad Pitt 58 éves, Emily pedig 27 évvel fiatalabb.

A Maroon5 énekese is látszólag bukik a fiatalabbakra, de hát állítása szerint nem csalt meg senkit, csak túl naív volt és közvetlen másokkal szemben. Sumner Stroh, az influenszer-modell a TikTokra töltött fel egy videót, hogy elmondjon mindent az állítólagos viszonyról és hogy kijelentse, az énekes volt az, aki nyomult és hajtott rá. Ez azután történt, hogy Levine a feleségével együtt bejelentette, hogy újból babát várnak. Nem tudom, hogy kihördült fel jobban: a média vagy az emberek, mindenesetre Adamra rázuhant rögvest egy lavina és minden lett, csak jóarc nem.

Nehéz lehet neki, de kiderült, hogy van más áldozata is a történetnek: az ismert és népszerű Modern család sorozatban szereplő Adam Levine, akinek csak a neve közös az énekessel, a minap már megelégelte és egy humoros Instagram bejegyzésben tiszta vizet öntött a pohárba, amire a Starity figyelt fel elsőként,

Már egy ideje eszembe volt, de most szerettem volna posztolni ezt, és közölni, hogy a feleségem @chloebridges és én nagyon jól megvagyunk. Nem Adam Levine vagyok. Ő egy másik srác, és rosszabb énekes. Ettől függetlenül Sumnernek fogjuk elnevezni a jövendőbeli gyerekünket.

Az utolsó mondat egy jól irányzott fricska és utalás, hiszen Sumner, az állítólagos szerető szerint a Maroon5 énekese felhívta őt telefonon és megkérdezte tőle, hogy nem-e bánná, ha majd a születendő gyerekét a feleségével, róla neveznék el.

Legalább az egyik Levine vicces, na.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás