promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli döntés: Meghan Markle és Harry herceg váratlan bejelentést tett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindig minden komolyabb döntés mögött egy Nő áll.

A Trója filmből is már megtudhattuk, hogy minden konfliktus, illetve háború mögött valójában egy Nő áll. A párkapcsolatokból pedig tudhatjuk, hogy lehet, hogy a férfi viseli a nadrágot, de az öv viszont mindig egy nő.

Persze, vannak kivételek, de javarészt azért mindig kiderül, hogy a nők lehetnek bármilyen nehéz természetűek és azok, akik túlgondolják a szituációkat, a megérzéseik attól még mindig a valóságot tükrözik és általában mindig igazuk van. Az, hogy Meghan Marklenak mennyire szokott igaza lenni, mi nem láthatjuk, de hogy a saját házasságára is igaz, hogy övé az öv, az egészen biztos. Ha úgyis tálalják Harry herceggel egy-egy döntésüket, hogy közös döntés, azért néha lehet sejteni, hogy ez az ötlet azért mégis csak Meghantól származhat.

A királyi családból való kiválás, a jogokról való lemondás, a Netflix-, és a könyv botrány után, most ismét lemondanak valamiről. Amikor Angliából Amerikába mentek, felkértek egy PR céget, hogy segítsenek majd nekik irányítani a médiát és elsímitani minden médiatámadást, amit kapni fognak. Ha az elmúlt időszakra visszatekintünk, nem lehet csodálni, hogy Meghanék úgy döntöttek a végén, hogy nincs már szükségük erre a PR cégre, mert lehet, hogy volt média jelenlétük, de a botrányokat nem sikerült elüldözni körülöttük. Sőt.

Egyébként a The Sun írta meg, hogy ez a cég nem egy ismeretlen cég volt, hiszen Meghan-t, mint szinésznő régóta ismerték és még régebb óta dolgoztak is vele. A PR cég a Sunshine Sachs PR nevet viseli, és a kaliforniai felsőkörök térképére sikeresen feltették a hercegi családot. De úgy látszik ennyi volt, megkaptak mindent, amit eddig akartak, és mostantól Meghanék alapítványa fogja intézni a sajtót, az Archewell, ahol a kommunikációs kampányokat nem más fogja végezni, mint a Szilícium-völgy fenegyereke, Christine Schirmer.

Az a baj, hogy lassan saját magukról fognak lemondani... Vagy az már az apróbetűs rész, és már rég megtörtént?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás