promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A csodatestű Elizabeth Hurley kék bugyija szinte világít a legújabb fotóján? Elképesztő képeket közölt a színésznő
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az 57 éves színésznő ismét elképesztő fotókkal állt a rajongói elé.

Elizabeth Hurley az elmúlt hónapokban újra visszatért nagyobb pörgéssel a filmes világba, több alkotás is készül vele a Netflixre, miközben új sorozatban is feltűnik majd. Bár Magyarországon elsősorban a Bájkeverő című alkotósból ismerik, amelyben a nemrégiben visszatérő Brendan Fraser-rel alkottak nagyon vicces és jól működő párost, ennek ellenére Elizabeth Hurley-nek számtalan egyéb sorozata is van, amelyekben sokszor megmutatja bájait. Talán ebből a szempontból leginkább érdekes a The Royals című széria, amely hazánkban a Királyság! címet kapta, és már megtalálható a Netflixen is.

A sorozat egy kitalált királyi család hétköznapi dolgairól szól, modern környezetbe öltöztetve. Elizabeth Hurley-nek pedig egészen pikáns jelenetei is vannak a sorozatban.

Ám nem kell ahhoz filmeket és sorozatokat néznünk, hogy a színésznőről pikéns, forró és szexi képeket láthassunk, hiszen az Instagram-oldalán rendszeresen közöl ilyen fotókat. A csodatestű Elizbeth Hurley saját fürdőruhákat tervez, és a bizniszben ő saját maga influencere is marketingesei is. Így pedig nagyon sokszor saját maga mutatja be a frissiben elkészült szexi fürdőruhákat. Sokszor pedig rendelhetünk is már azonnal ruhát valamiféle akcióval, amelyet a kép mellett láthatunk feltüntetve. Nemrégiben például egy vadítóan szexi, kék fürdőruhában mutatta meg bájait.

Ősszel és télen pedig kifejezetten jól esik ezeket a képeket megnézni, hiszen a színésznő olya helyekről jelentkezik be, amelyek csodálatosak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás