promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Young G Béci feltörölte Baukó Évával a padlót, így még sosem mentek neki a botrányhősnőnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Young G Béci úgy kiosztotta Baukó Évát, hogy abba mindenki belepirult, de a válaszban sem volt köszönet.

Az ország a Való Világ 4-ben VV Béciként ismerhette meg Rácz Bélát, azaz művésznevén Young G-t, aki jelenleg a szerelmével, Mészáros Norinával együtt szerepel az RTL Klub Nyerő páros című műsorában (Détár Enikőt és a párját váltották), ahol rendszeresen rengeteg feszültséget okoznak a kőkemény megnyilvánulásaikkal – de a rapper most kivételesen nem a játékostársainak ment neki, hanem egy olyan embernek, akivel annak idején együtt szerepeltek a Való Világban.

Úgy tűnik, hogy Young G Béci eléggé megorrolt Baukó Évára, aki az utóbbi években igazi botrányhősnő lett. Egyelőre még nem derült ki, hogy pontosan mi áll az előadó haragja mögött, de az biztos, hogy a minap közzétett, korlátozott ideig elérhető Insta Storyja alapján Baukó Éva nagyon kihúzta nála a gyufát – sőt, Béci még Alekosznak is beszólt.

„Drága Évikém, tudom, hogy nincs szükséged hírverésre körülötted... Sose volt! Írd már le azt is h pár hónapja hívtál minket és úgy nyaltad a kis fenekünket mint eddig senki.

Kérdezgettél, infókat akartál kifacsarni... sajnos annyira szánalmas egy sz*r nő vagy h ilyet a világ nem b*szott! Kérlek járd végig a phsziátria osztályt ahova elfelejtettél menni, mert te még az orvosoktól is okosabbnak érzed magad! Édes szerencsétlen nyomorult nő...

Egy szerencséd volt a VV-ben is... annyira ferde hajlama volt a másik beteg Alekosznak h miatta az lettél aki ma vagy... egy senki!”

– írta Young G Béci.

Kemény szavak ezek Bécitől, az biztos, főleg így (a külső szemlélők számára) a semmiből, de biztos, hogy volt valami előzménye ennek a megnyilvánulásnak. Baukó Éva reakciója is erre utal, ugyanis a botrányhősnő a tőle megszokott kegyetlen őszinteséggel válaszolt a rappernek a közösségi oldalán:

„Hazudik mint a vízfolyás ilyen a vére! Béla te azért szerepelsz most ebben a műsorban mert , valakinek fel kellett adnia a jàtékot egyébként eszük ágában sem volt a szerkesztőknek, hogy betegyenek téged a műsorba. 5 éve minden évben mész castingra és soha nem sikerült . Vajon miért ezen elgondolkoztál màr? Azt hitted, hogy ebből majd jól jössz ki és majd ebből profitálsz? Az egész ország egy sunyi, buta, agresszív , ostoba , viselkedni nem tudó embernek »színésznek« tart téged a faceappos feleségeddel együtt, aki ha lehet mégsunyibb! És ne küldd rám éjfél után instan az asszonyt , mert te annyira gyàva vagy, hogy inkabb a feleségedet küldöm hogy írjon nekem! A kiírasod tele van hazugsággal ugyanis 5 évvel ezelott beszéltem veletek telefonon , ilyesmi dolgokról, azóta mar Facebookon is nekem támadtál stb de nem megyek bele, mindig is egy SUNYI HAZUG voltál! Én fenéknyaló? Sosem voltam senkinek nem! Szerintem te magadra gondolsz!! Nálad s*ggnyalóbb embert nem ismerek, igaza van a bentiieknek rólad , amit gondolnak, a többiek meg kiszagolták , hogy ostoba vagy és udvari bolondnak hasznàlnak! A feleséged meg te is tűrjétek a kritikát, aki elmegy szerepelni es közszereplő , annak tűrnie kell!”

Elég valószínű, hogy itt nem ér véget Young G Béci és Baukó Éva balhéja, így minden bizonnyal számíthatunk majd a folytatásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás