Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

ByeAlex beszólt az RTL Klub népszerű műsorának, de talán rosszul tette

ByeAlex beszólt az RTL Klub népszerű műsorának, de talán rosszul tette

Színes

ByeAlex beszólt az RTL Klub népszerű műsorának, de talán rosszul tette

Színes

Varga Maja 07:07

Az X-Faktor mentora öngólt rúgott.

Azzal egyetértek, hogy hallatni kell a hangunkat és nem szabad csöndben maradnunk, viszont szerintem tudnunk kell azt, hogy mikor, hol és miről ítélkezünk, ha már ítélkezünk.

ByeAlex úgy gondolta, hogy kiírja a sarkallatos véleményét a Nyerő Párosról a hivatalos Facebook oldalán, és tette ezt úgy, hogy a csatorna másik műsorában van benne: szóval kinek másnak, mint az énekesnek kéne a legjobban tudnia, hogy hogyan is zajlanak ezek a műsorok, nem? Szerkesztők, tudatosan kialakított helyzetek, olyan szituációk, amik biztosan elindítanak egy bizonyos kommunikációt az emberekben, mesterkélt botrány generálás, folytassam?

Ráadásul Alex, nem mondták még neked, hogy amit nem próbáltál ki, amiben nem vettél még részt, arra ne mondj semmit, mert nem tudhatod, hogy te milyen játékos lennél? Ezzel nem a Nyerő Páros mostani párjait próbálom védeni, mert egyrészt nincs szükségük rá, másrészt pedig tényleg kicsit túltolják a vérre menő szövetkezéseket és kibeszéléseket egymás háta mögött, tehát nem, nem védek senkit, egyszerűen csak az van, hogy ne mondjunk csak azért valamit, mert mondani akarunk valamit, de közben meg lehet, ha a jövőben kipróbálnánk magunkat benne, mi is ugyanilyenek lennénk. És meglehetősen kinézném Alexből, hogy nagyban tolná a stratégiák kitervelését a Nyerő Párosban, még ha csak unalomból is, hogy feldobja a hangulatot.

„Jamus esténként nézi a Nyerő Párost… Úgy hallom, hogy ebben a műsorban többet hangzik el a „szövetség" szó, mint egy második világháborús dokumentumfilmben vagy a Trónok harcában, meg a Ghost of Tsushima-ban együttvéve. Pár napja laknak együtt még csak, de máris úgy szövetkeznek egymás ellen, mintha minimum földrészekért harcolnának a srácok!"

- írta ki a Facebookra, amit a Blikk közölt le elsőnek, de közben az egyik kommentelő odaírta a poszt alá, hogy alig várja, hogy az énekes és barátnője is benne legyen a Nyerő Párosban, mert akkor tuti nézni fogja ő is. Alex egy nevetős smiley kiséretében csak annyit reagált, hogy

„azt felesleges várni."

Azért én erre nem innék mérget.

Borítókép: Profimedia