promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz még magához képest is meglepően reagált Young G Béci kemény beszólására
Borítókép:  Alekosz
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Young G Béci nemcsak Baukó Évának ment neki, hanem Alekosznak is.

A Való Világ 4. szériájának egykori versenyzője, Young G Béci (vagyis: Rácz Béla/VV Béci) éppen az RTL Klub Nyerő páros című műsorában szerepel a szerelmével. A minap egy Insta Storyban elég durva szavakkal illette egykori villalakó-társát, Baukó Évát, aki a tőle megszokott őszinteséggel és nyers erővel reagált az őt ért bántásra, ráadásul hazugsággal is vádolta a rappert:

Young G Béci tényleg durva dolgokat mondott Baukó Évával kapcsolatban, de a kirohanása közben a Való Világ 4 győztesét, Alekoszt is betegnek nevezte. Várható volt, hogy a botrányhős sem hagyja szó nélkül a dolgot, de arra senki sem számított, hogy magához képest milyen visszafogottan reagál a beszólásra, ami szinte a semmiből zúdult rá, egyenesen Bécitől.

„Annak idején Friderikusznak megmondtam. Egy alomból valóknak nem megyünk. Ezért én most sem teszem. Nem megyek neki Bécinek. Rác Úr stílusát mindenki ismeri, az ország 2011-ben megbüntette azt. A családját ért folyamatos hányattatásai-betegségei miatt sajnálom őt. Kérem, mihamarább próbáljon meg visszailleszkedni a többségi társadalomba, az agresszivitást és a vulgarizmust kerülje, és a televíziózástól, mint számára teljesen ismeretlen fogalomtól, tartózkodni szíveskedjék. Inkább nyissa meg újra a pecsenyését! Oda szívesen elmegyek. Sok sikert, Béci! Nagy Alekosz: a Győztes”

mondta Alekosz.

Az még egyelőre kérdéses, hogy Young G Béci mit fog reagálni a Baukó Éva és Alekosz által küldött dupla válaszcsapásra, de az biztos, hogy kezd egész nagy botrány kerekedni a dologból, aminek a pontos előzményeit még mindig nem lehet tudni – az pedig elég sokat elárul a bizonyos szempontból egészen kellemetlen szituációról, hogy talán Alekosz megnyilvánulása volt a „legnormálisabb” hármójuk közül.

Sebestyén Balázs amúgy elég érdekes véleményt mondott nemrég Alekoszról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás