promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara komoly feladatot kapott, nagy kalandra vállalkoztak Rubint Rékával
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas megtiszteltetés érte Schobert Larát és Rubint Rékát.

Nem lehet egyszerű, ha az ember Magyarország két legnagyobb hírességének a gyermeke, de úgy tűnik, hogy a 18 éves Schobert Larának sikerült helyén kezelnie azokat a dolgokat, amiket az élet elé dobott Rubint Réka és Schobert Norbi lányaként, hiszen olyan sikereket tudhat maga mögött, amilyenekről sokan csak álmodoznak az ő korában – ilyen például az, hogy máris közel 300 ezer követője van Instagramon.

Az utóbbi évek botrányaiból és nehéz helyzeteiből kiderült, hogy a Schobert család tagjai között olyan erős és szoros kötelék van, amit lehetetlen szétbombázni, akármennyire próbálkoznak a rosszindulatú kommentelők és az egyéb rosszakarók. Valószínűleg ez a kötelék az, ami miatt most Schobert Lara és Rubint Réka is közösen vállalkoztak egy nagy feladatra, ugyanis mindketten a márkanagykövetei lettek egy szépségápolási márkának.

„Anya és Én. Sokszor láthattatok minket már együtt, de ez most valami nagyon más. Ez most kettőnkről szól, és arról a köztünk lévő szövetségről, melynél nincs erősebb a világon. Minden nőnek fontos a szépség, ez kortól független. Anya-lánya kapcsolatban pedig a legfontosabb: az értékek átadása, és ha ezt a folyamatot egy élvezetes, mindenki számára fontos területen tehetjük meg, akkor ez igazi kalandban vehetünk részt a legszeretettebb személlyel”

– írta Schobert Lara a bejelentő poszthoz, amihez egy közös képet is mellékelt az édesanyjával.

A fiatal híresség azt is elárulta, hogy majd Rubint Rékával együtt fogják megmutatni a kedvenc termékeiket, illetve a trükkjeiket, praktikáikat, hogy mindenki tudja, mi is a szépségük titka. Óriási megtiszteltetés, hogy Schobert Lara ilyen fiatalon máris márkanagykövet lett, ebből kiindulva pedig biztos, hogy még hatalmas projektek várnak rá a jövőben, és talán még a szüleit is túlszárnyalja egyszer.

Íme Schobert Lara posztja:

Borítókép:  youtube.com/EBE Hírek (screenshot)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás