Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Demi Moore 59 évesen is csúcsbombázó, fekete bugyiban áll előttünk legújabb fotóin

Demi Moore 59 évesen is csúcsbombázó, fekete bugyiban áll előttünk legújabb fotóin

Színes

Demi Moore 59 évesen is csúcsbombázó, fekete bugyiban áll előttünk legújabb fotóin

Színes

Promotions 21:41

Demi Moore megmutatta bomba formáját. 

Demi Moore lassan jubilál, és beölti a 60. életévét is, és mot így a hatodik x előtt bevállalt egy nagyon bevállalós fotózást, így pedig elkészültek az év legjobb fotói a gyönyörű színésznőről, akiről mostanában volt férje, Bruce Willis kapcsán is rengeteget lehetett olvasni. Az elmúlt időszakban pedig közös lányaikkal is nagyon sok kép került fel az internetre, és ami nagyon szembeszökő, hogy a lányok elképesztően hasonlítanak édesanyjukra.

És hogy mégis miért most készültek ilyen vadító fotók a színésznőről? Erre is van egy egyszerű magyarázat, amelyből ráadásul még tanulhattok is.

Kevesen tudják, de csillagászatilag csak szeptember végén kezdődött el az ősz, bár ahogy a köznylev használja, és rengeteg magyar vers is ettől hangos, az őszt már teljes terjedelmében általában az őszhöz kapcsoljuk. Ám csillagászatilag úgy néz ki a dolog, hogy igazából a szeptember nagy része még nyár, és csak egy kis apró darabja az ősz. Szeptember 23-án kezdődik az ősz, és csillagászatilag egészen december 22-ig tart. Szeptember 23-a amúgy az őszi napéjegyenlőség, amikor is a a napsugarak az Egyenlítőn delelnek 90 fokos szögben. A nappalok és az éjszakák hossza az egész Földön egyforma, ezután pedig megint rövidülnek a nappalok.

Íme Demi Moore nyárbúcsúztató-tavaszköszöntő fotói:

Borítókép: Profimedia - illusztráció

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria