promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nő kevésnek tartja a barátját az ágyban, legszívesebben azt csinálná, mint a nyulak
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nyitott házasság sem megoldás, ha a feleknek eltérő a libidójuk.

A házassági eskü elvileg arról is szól, hogy a felek megelégszenek a másikkal, és nem keresnek kalandot a másik személyen túl. Persze más a helyzet, ha a párt nem köti össze hivatalos kapocs, ilyenkor ugyanis könnyebb félrekacsingatni.

Így tesz az a nő is, akinek egyszerűen nem elég kizárólag a saját pasija, mert hajtja a vére, és azt gondolja, nagy hibát követ el, ha a jövőben kihagy egyetlen jóképű, vonzó férfit is. Úgy érzi, hogy azzal csak elpocsékolja az életét, ha elszalasztja a kínálkozó lehetőségeket.

Persze, ehhez a felismeréshez az is kellett, hogy az utóbbi éveket szörnyűnek érezze a szex szempontjából. Ha nincs már semmi izgalom, csak a kiszámítható rutin, az nyilván kiábrándító tud lenni, de erre a problémára nem feltétlenül a félrelépések jelentik a megoldást.

„Miért kellene csak egyetlen férfival szexelnem, a régi barátommal, amikor annyi vonzó pasi szaladgál az utcán? Ki döntötte el azt, hogy egy életvidám, szexi nőnek gúzsba kell kötnie magát?”

– panaszkodott a Daily Star bulvárlapnak a névtelen hölgy. Aki nem kertelt, hanem a párjának is kerek-perec megmondta, hogy muszáj mással is lefeküdnie, mire a férfi csak annyit morgott vissza neki, hogy szerencsésnek kellene éreznie magát, amiért mostanáig kitartott mellette.

„Közelmúltbeli események döbbentettek rá arra, hogy az élet igenis értékes, és nekem is ki kell bontanom a szárnyaimat. 29 éves vagyok, de a mostani páromon kívül csak egy férfival feküdtem le. Jól van ez így? Nézzék meg a popsztárokat, azt csinálják, mint a nyulak. Elegem van a jó kislány szerepéből”

– fortyogott a levélíró nő, akin ezek szerint egyfajta előrehozott kapuzárási pánik lett úrrá. Persze, ha a testiséget ennyire elsőrangúnak tartja egy kapcsolatban, akkor a barátjának nem érdemes mellette maradnia, hiszen a helyzet már úgysem fog javulni.

Hasonló problémával jelentkezett egy hölgy a The Cut című magazinnál is, azzal a különbséggel, hogy ő már jó ideje nyitott házasságban él. A szintén névtelenségbe burkolózó levélíró tíz éve van férjnél, és bár a szex rendben van közöttük, egy ideje már más férfiakról is elkezdett fantáziálgatni.

Aztán a feleség letöltött egy randiappot, és azon keresztül talált magának titkos szeretőt. Most úgy érzi, hogy a szexuális élete tökéletes, ráadásul a férje is áldását adta a dologra, bár úgy érzi, hogy a neje sarokba szorította ezzel a húzással. Most a nő annyit ért el a kicsapongásával, hogy a párja szinte már egyáltalán nem közeledik hozzá. Megérte?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás