promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló képek: a hurrikán megsemmisítette az Exatlon Hungary pályáit
Borítókép:  Bors/Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Fiona szinte a földdel tette egyenlővé az Exatlon Hungary helyszínét.

A Fiona névre elkeresztelt hurrikán elképesztő pusztítást okozott a Dominikai Köztársaságban. A katasztrófa miatt a jelenleg is a térségben forgó Money or Love munkálatait is fel kellett függeszteni, de Demcsák Zsuzsa, a párkereső műsorvezetője megnyugtatott mindenkit, hogy senki sem sérült meg.

Most kiderült, hogy nemcsak a Money or Love helyszínét pusztította el a Fiona, de az Exatlon Hungary pályáit is szinte a földdel tette egyenlővé. Néhány hónapja még a helyszínen forgatták az Exatlon All Star évadát, és természetesen minden versenyzőt megdöbbentették a történtek.

„A közösségi oldalakon láttam, hogy a mexikói műsorvezető bemutatja a pusztítást, ha jól tudom, a pályák 90 százaléka odaveszett. El sem tudom képzelni, mi lett volna, ha akkor történik ez, mikor mi voltunk kint. Főleg a faházban… Sajnálom a pályákat, nehéz lesz visszaépíteni, de biztos vagyok benne, hogy még szebb lesz, mint volt. Szerencsére, mikor mi voltunk ott, nem volt ilyen hatalmas vihar. Az eső viszont nagyon tudott ömleni, volt, hogy a faházban arra ébredtem, hogy a deszkák között csöpög a víz a fejemre”

- nyilatkozott a Bors-nak Kempf Zozo.

Az elpusztított pályákról sokkoló képek kerültek fel az internetre. Most már fel sem lehet ismerni azokat a helyszíneket, ahol pár hónapja még a magyar exatlonisták versenyeztek.

(Fotó: Bors/Instagram)

(Fotó: Bors/Instagram)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás