promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears a Queen, Elvis Presley és az ABBA nyomdokaiba lép - Egy legendás társasjátéknak köszönhetően örökre megmarad a neve az utókornak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Britney már előrendelhető!

Összeomlások, gyámság kérdése és sikeres leválás a családtól, bíróság, önértékelési zavar, gyereknevelés, sikertelen házasságok, még több összeomlás... Britney Spearsnek nem éppen könnyű az élete, és még láthatóan keresi a helyét a világban.

Viszont ameddig önmagával próbál rendbe jönni, addig eléggé aktívvá válik a közösségi médiában. Vagy éppen a bizonyos cégek meglátják a popkirálynőben a lehetőséget: hogy igen, vele ezt és ezt most el lehet adni, mert a nép Britneyvel van. Mondjuk e szempontból sosem volt kérdés, hogy Britney eladható.

A következő nagy durranás elvileg 2022 októberében fog megérkezni, mivel a Monopoly-világ a Jóbarátok, Queen, Elvis Presley és egyebek között az ABBA tematikájú társasjáték után most Britney Spearsszel fog bővülni.

A hivatalos weboldalon még semmiféle bővebb információ nem szerepel, csak a viszonylagos dátum, hogy 2022 október, és az énekesnő arcával díszitett Monopoly társasjáték borítója. Egész biztos, hogy várhatjuk majd a szokásos vicces utalásokat a Díva egy-egy klipjére, a parfümmárkájára, gyerekkorára, kapcsolataira, zenéire a játékban.

Egyébként az milyen menő dolog, hogy a Monopolyban majd mi is összeállíthatjuk a saját zenelistánkat? DJ-k lehetünk a saját nappalinkban! Vajon milyen lesz kicsit Britneyvé válnunk?

Bár a doboz elvileg több minden mást is tartalmazni fog a társasjátékon kívül: lesznek majd különböző képek az énekesnő karrierjéből, és a 2001-es debütáló albuma, a …Baby One More Time mellett a Las Vegas-i koncertsorozatát is kézhez kapják majd azok, akik megvásárolják a játékot, ez a MarieClaire cikkjéből derül ki.

De hogy mi lesz pontosan a tematika, az még nem derült ki. A rajongók mindenesetre már tűkön ülnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás