promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyászol Anthony Hopkins, súlyos veszteség érte a zseniális színészt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Anthony Hopkins egy megható poszttal jelentette be a halálhírt.

Sokan minden idők legjobb színészének tartják a kétszeres Oscar-díjas Anthony Hopkinst, akinek számtalan fantasztikus alakítást köszönhetünk. A legtöbben viszont mégis örökké A bárányok hallgatnak vérfagyasztó sorozatgyilkosaként, Hannibal Lecterként fognak emlékezni rá, hiszen abban a filmben tényleg hihetetlenül tökéletes munkát végzett. Szomorú belegondolni, hogy a világsztár pár éve vissza akart vonulni, de szerencsére végül nem így lett, és ez egyetlen alkotásnak köszönhető:

Anthony Hopkins már 84 éves, és még mindig aktívan színészkedik, ráadásul folyamatosan csodálatos alakításokkal ajándékozza meg a közönséget. Sőt, még a közösségi oldalakon is rendszeresen szokott tevékenykedni, ugyanis hol zongorázik, hol mókázik egy kicsit, ezzel pedig emberek millióinak okoz vidám perceket – de most kivételesen egy elszomorító hírrel jelentkezett a színész.

„Szeretett Niblónk, örökké a szívünkben maradsz. A keringő pedig megy tovább 2009-2022”

– írta Anthony Hopkins a poszthoz, amivel örökké elköszönt a 13 évesen elhunyt macskájától.

Anthony Hopkins követői jól ismerik Niblót, hiszen a gyönyörű cicus a híresség több videójában is feltűnt már. Volt, hogy a koronavírus-járvány idején neki zongorázott a zseniális színész, illetve olyan is megesett, hogy csak ölelgette őt, és úgy üzent az embereknek. Az biztos, hogy nagyon közel álltak egymáshoz, és érthető módon hatalmas veszteség ez Anthony Hopkins számára.

Itt lehet megnézni Anthony Hopkins búcsúvideóját Niblóról, aki láthatóan nagyon élvezte a keringők megnyugtató, varázslatos dallamvilágát:

@anthonyhopkins

Our beloved Niblo, forever in our hearts. And The Waltz Goes On 2009-2022

original sound - Anthony Hopkins
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás