promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anthony Hopkins 10 éve örökre vissza akart vonulni – Ez a film mentette meg a karrierjét!
Borítókép:  Anthony Hopkins / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zseniális Anthony Hopkins úgy érezte, hogy nem akar többé színészkedni, majd jött a Thor, és minden megváltozott.

A 83 éves Anthony Hopkins sokak szerint minden idők egyik legjobb színésze, aki olyan alkotásokban bizonyított, mint például A bárányok hallgatnak, A két pápa, Az elefántember, Az apa vagy az Amistad. A kétszeres Oscar-díjas legenda 2011 körül úgy gondolta, hogy elege van Hollywoodból, ezért vissza akart vonulni, de aztán jött egy projekt, ami ismét erőt adott neki.

Biztosan sokan meg fognak lepődni azon, hogy a Thor című Marvel filmnek köszönhetjük azt, hogy Anthony Hopkins még most is aktív, hiszen az alkotás rendezője, Kenneth Branagh annak idején olyan elánnal próbálta meggyőzni a színészt, hogy játssza el Odin karakterét, hogy ezzel egyenesen feltöltötte őt, és visszaadta neki azt, amit már évek óta hiányolt: a filmkészítés izgalmát.

A világsztár elárulta, hogy Kenneth Branagh a legjobbat hozza ki az emberekből a pozitív hozzáállásával és a lendületével, ez pedig láthatóan tényleg nagy hatással volt rá. Nem csupán a közönség lehet hálás a rendezőnek ezért, hanem Anthony Hopkins is, mivel ha 2011-ben visszavonul, akkor nem készíti el a 2020-as Az apa című drámát, amiért megkapta élete második Oscar-díját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás