Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Harry herceg most túl messzire ment, retteghet III. Károly haragjától

Harry herceg most túl messzire ment, retteghet III. Károly haragjától

Színes

Harry herceg most túl messzire ment, retteghet III. Károly haragjától

Színes

Promotions 04:34

III. Károly ezek után súlyos csapást mérhet Harry hercegre és feleségére.

A királyi családból egyedül Harry herceg nem tudott elbúcsúzni II. Erzsébettől, mert nem ért oda időben a Balmoral-kastélyba. A herceg azt szerette volna, ha felesége, Meghan Markle is mellette lett volna a királynő utolsó óráiban, de állítólag III. Károly nem engedte meg neki, hogy hitvese vele tartson, mivel úgy vélte, hogy nem vetne rájuk jó fényt Meghan jelenléte. Egyes források szerint a király azt mondta fiatalabbik fiának a telefonban, hogy

„nem helyén való egy ilyen helyzetben, hogy egy színésznő ott legyen”.

Ez nagyon rosszul esett Harry-nek, éppen ezért visszautasította édesapja meghívását a nemrég megrendezett családi vacsorára sem. Ebből is látszik, hogy a herceg nagyon megharagudott Károlyra, vagyis továbbra sincs esély arra, hogy a királyi család tagjai kibéküljenek, inkább csak tovább mérgesedik a helyzet.

A mostani vacsorára egyébként VIlmos is hivatalos volt, azonban Harry vele sem ápol jó kapcsolatot, miután a bátyja nem nézte jó szemmel, amikor Meghannel Amerikába költözött, hogy ott kezdjenek új életet.

Miután kiléptek a királyi családból, és lemondtak a címeikről, Harry-éknek nem engedték meg, hogy a többiekkel egyenrangú öltözetben jelenjenek meg II. Erzsébet temetésén, mi több, III. Károly az utolsó pillanatban visszavonta a házaspár meghívását is arról a vacsoráról, amin a család mellett a világ vezetői is részt vettek.

Forrás: The Sun

Borítókép: Profimedia