promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg most túl messzire ment, retteghet III. Károly haragjától
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

III. Károly ezek után súlyos csapást mérhet Harry hercegre és feleségére.

A királyi családból egyedül Harry herceg nem tudott elbúcsúzni II. Erzsébettől, mert nem ért oda időben a Balmoral-kastélyba. A herceg azt szerette volna, ha felesége, Meghan Markle is mellette lett volna a királynő utolsó óráiban, de állítólag III. Károly nem engedte meg neki, hogy hitvese vele tartson, mivel úgy vélte, hogy nem vetne rájuk jó fényt Meghan jelenléte. Egyes források szerint a király azt mondta fiatalabbik fiának a telefonban, hogy

„nem helyén való egy ilyen helyzetben, hogy egy színésznő ott legyen”.

Ez nagyon rosszul esett Harry-nek, éppen ezért visszautasította édesapja meghívását a nemrég megrendezett családi vacsorára sem. Ebből is látszik, hogy a herceg nagyon megharagudott Károlyra, vagyis továbbra sincs esély arra, hogy a királyi család tagjai kibéküljenek, inkább csak tovább mérgesedik a helyzet.

A mostani vacsorára egyébként VIlmos is hivatalos volt, azonban Harry vele sem ápol jó kapcsolatot, miután a bátyja nem nézte jó szemmel, amikor Meghannel Amerikába költözött, hogy ott kezdjenek új életet.

Miután kiléptek a királyi családból, és lemondtak a címeikről, Harry-éknek nem engedték meg, hogy a többiekkel egyenrangú öltözetben jelenjenek meg II. Erzsébet temetésén, mi több, III. Károly az utolsó pillanatban visszavonta a házaspár meghívását is arról a vacsoráról, amin a család mellett a világ vezetői is részt vettek.

Forrás: The Sun

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás